20 éves vagyok és egyszerüen nincsenek barátaim! Van olyan, aki hasonlo helyzetben van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:38
31/52 anonim válasza:
nekem sincs, én is most írtam ki.
ha gondolod beszélgethetünk, ha még nem állnak sorban a házad előtt a barátnak jelentkezők :)én 19 vagyok, és pestre megyek majd tanulni
32/52 anonim válasza:
én is most írtam ezt ki. nekem sincsenek barátaim sajnos. ha gondolod beszélgethetünk, ha még nem állnak sorban a házad előtt a barátnak jelentkezők :)
35/52 anonim válasza:
Nekem se voltak 20 évesen barátaim, és hogy őszinte legyek, azóta se igen lettek (27 vagyok), de idővel sikerült ezt a problémát helyén kezelnem. Távol élő barátom egy van, ritkán találkozunk, inkább csak msn-en beszélünk, egyedül nála érzem hogy igazán közel állunk egymáshoz, igaz nem egy korosztály vagyunk.
36/52 anonim válasza:
Mi lenne, ha mi baráttalanok összefognánk? Szerintem jó ötlet, írjatok. kelemenanett@citromail.hu
37/52 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet, ha már nincsenek barátaink, akkor mért ne lehetnénk egymáséi?! :D
Nekem szükségem lenne rá, de sajnos nem jönnek szembe velem az utcán a legjobb bnők :(
Én 20 éves lány vagyok, Bp.
39/52 anonim válasza:
Nekem van két barátnőm (szerencsére) de sokszor csak annyi, hogy menjünk bulizni és arra vagyok jó. Sajnos nem az az igazi egymás-vállán-sírós barátság...
Őket is gimiből ismerem, egyetemen meg tiszta magányos vagyok :(
Szóval én is alapítom a klubot, aki meg szeretne ismerni, írjon nyugodtan!
19/L
40/52 anonim válasza:
Ja és budapesti vagyok (előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!