20 éves vagyok és egyszerüen nincsenek barátaim! Van olyan, aki hasonlo helyzetben van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 17:38
21/52 anonim válasza:
20 éves lány vagyok, pesti, egyetemista. Szeretetem az embereket, a természetet, és az állatokat.
22/52 anonim válasza:
25 vagyok, nekem sincs. Egy se. Voltak, cserélődtek, átb...tak, kihasználtak, becsaptak...majdnem mint a kollégák. Én sem tudom hogy kéne szerezni, de már rég nem is agyalok rajta. Tök jól megvagyok így
23/52 A kérdező kommentje:
na, a klub nem is lenne rossz ötlet... :D
2009. jún. 30. 20:17
24/52 anonim válasza:
Nekem voltak, csak miután megszületett a kisfiam, valahogy eltűnt mindenki. Azt hiszik, hogy innentől kezdve már nem tudok másról beszélni, mint a babázásról. Ahhoz meg nem tudnak hozzászólni, így inkább egyik sem jelentkezik. :-( 23/N
26/52 anonim válasza:
Nekem sincs .A legjobban csalódtam 8éve lefeküdtem a párommal azóta egyikkel sem beszélek. 24/L
27/52 anonim válasza:
Nekem sincsenek. Voltak, suliból, végeztünk, eltüntek.
21/L
28/52 anonim válasza:
30 vagyok,de nincs nekem sem.Fősuli után mind eltűnt,pesten meg kihasználnak,meg nem is igazán hívnak sehová.Mennek együtt kávézni,én meg haza,mert senki nem hív.De ugye nem mehetek oda,hogy én is menni akarok.
29/52 anonim válasza:
De ez milyen durva.... Sose gondoltam volna ennyi magányos ember van. Vagy még ha nem is magányos teljesen, csak vágyik a társaságra... Szomorú...
30/52 anonim válasza:
Sajna ez van. én szerencsés vagyok nekem vannak igaz barátaim (15 db) de volt olyan ok is aki 10 év barátság után le szedett 100.000 ft-al.mára szerencsére ezek 1 része eltünt. van még olyan is akinek mig volt bnője 3-4 havonta jött, most hogy nincs, a nyakamon van éjjel-nappal. de sajna ez van, ilyen világban élünk. ja és csak hogy tudják az a 15 barát ha baj van (pl.: el akarják csúfitani pici arcom) nem mögém állnak, ha nem elém. Ha netán vki szeretne dumcsizni meg adom neki a SKYPE cimem(sajna csak ez van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!