Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nemtudom, hogy mit csináljak. Ilyen helyzetben még nemvoltam. Hogy oldjam meg mind a kettőt?
Van egy lány, a nővérem barátnője, aki úgyvettem észre egészen rámvan állva...
De nekem nemjönbe.Viszont az ő barátnője igen.Nagyonis.Már beszélgetek vele egy ideje msnen, egy buli óta.De a lánnyal meg nemtudom, hogy, hogy beszéljek meg egy talit.Meg egyszerűen nemtudom, hogy hogy kezdjem el a dolgot...hogy bevallani meg ilyesmi...
Célozgatni próbálok, de aztsem tudom, hogy neki bejövök-e.De ha még igen. Akkor ha a másiknak meg bejövök(nem biztos), de ha igen, pedig én tőle nem akarok semmit.Akkor őt le kell állítani.De hogy?!Sgeítseteek*.*
az embereket egyszerű leállítani.
őszinteség és bunkóság végtelen masszája kell.
elé állsz és:
ne haragudj, de nem kicsit sem jössz be nekem, ja és barátok se legyünk.
ha ezt nem fogj fel akkor tarkónlövés.
Nagyobb probléma megoldva, vegyük úgy.
És mivan a másikkal?!
felhívod telefonon ha máshogy nem, hogy van-e kedve veled meginni vagy enni vmit (süti, tea stb)
ha igent mond, sinen vagy.
ez olyan szinten átlátszó szöveg, hogy az huhh..:)
és telefonon nem parázol annyira.
aztán ha ez megvolt pár tali még, és jöhet a virág meg a tetszel, járjunk? szöveg.
Ha a lány rád van állva, szóllj, hogy másszon le rólad, mert fáj a léped.
Ne célozgass kisbaltával mert levágod a fejét és nem lesz nő.
Moszuke, köszi a választ.:) Ez valóban hasznos volt.
Woman of distraction, ezis hasznos volt.Hogy ne célozgassak, főképp, igazadvan, egyenes beszéd kell, de először... önbizalom! :)
Ez, hogy beszéljek vele, hogy ne-e jönne el szerinte, randira, nagyonjóóötlet!!!!
És még a kávés is.:) Köszike:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!