Férjem elfelejtette az évfordulónkat! Most van az ötödik. Mit tegyek? Szóljak neki? Vagy szedjem darabokra holnap?
azért szétszedni nem kell, de igen is egy pasi is képes legyen megjegyezni pár dátumot ha már a párja megteszi, vagy állítsa be a telefonjába:)
pl én a mai napig nem tudom fejből a férjem telefonszámát (a sajátomat se) de évfordulókat, szülinapokat ne felejtsen el!!!
nekem is rosszul esne a dolog, és igen is haragudnék rá. bár ha mást nem puskázhat a karikagyűrűjéből mert ott a dátum.
bár még csak az első házassági évfordulónk volt meg, már az esküvőn elhatároztuk hogy ezt úgy ünnepeljük meg hogy aznap elmegyünk ebédelni ugyanabba az étterembe, ahol az esküvői ebédünk volt.
a kapcsolatunk évfordulóján pedig moziba megyünk, ugyanoda, ahol az első randinkon voltunk:)
26/N
mi a férjemmel ezeket ünnepeljük évforduló(kapcsolat), házassági évforduló, szülinapok, névnapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!