Férjem elfelejtette az évfordulónkat! Most van az ötödik. Mit tegyek? Szóljak neki? Vagy szedjem darabokra holnap?
De az enyém nem szokta elfelejteni a dátumokat:)
De és az milyen már,hogy a saját nyaralónkba lemegy a haverjaival?Oda,ahova bármikor le tud?
Szerintem hagyjad. :) Én vagyok a nő, de én is elfelejtem a házassági évfordulónkat. :D Pár nappal-héttel később valamelyikőnk megvilágosodik, és mond valamit, hogy "te, x nappal ezelőtt volt az évfordulónk" a másik meg hümmög egy kört, és letudjuk ennyivel. Már szülinapot is felejtettünk el majdnem, úgyhogy most azt csináljuk, hogy a másik egy héttel a szülinapja előtt szól, tudom, hogy ez a legkevésbé romantikus dolog a világon, de mindenkinek jó így.
Szóval vannak a te férjednél sokkal defektesebb emberek is, nem olyan fontos egy évforduló, hogy emiatt haragban legyetek :)
Értem én,nem is az a bajom,hogy elfelejtette,hanem az hogy pont Ő.Aki iszonyat precíz,sosem késik,határidők embere minden dátum a fejében van.
Már elmúlt éjfél,hivatalosan is elfelejtette.
És nálunk az összes ünnep nagyon nagyon megvan ünnepelve!Kicsit aggódok,nem is veszekedtünk meg semmi.
nekem is nagyon rosszul esne:( bár nálunk én vagyok az érzelmesebb fél, azért a barátom is elég igyekvő ha romantikáról van szó. A házassági évforduló pedig elég fontos. mi lett a vége? írtál neki? én írnék/ írtam volna, ha már a te napodat is beárnyékolta ez, az övét is be kellene... szerintem.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!