Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem elfelejtette az évfordu...

Férjem elfelejtette az évfordulónkat! Most van az ötödik. Mit tegyek? Szóljak neki? Vagy szedjem darabokra holnap?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 17:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom a saját születésnapját is elfelejti :)! Ilyen, így fogadtam el. Szerintem ne csinálj cirkuszt, kár ilyenen összeveszni. Majd bepótoljátok. Párom két éve november 25.-én köszöntött fel szülinapom alkalmából. Júliusban születtem :D
2012. máj. 30. 19:18
 22/41 A kérdező kommentje:

De az enyém nem szokta elfelejteni a dátumokat:)

De és az milyen már,hogy a saját nyaralónkba lemegy a haverjaival?Oda,ahova bármikor le tud?

2012. máj. 30. 19:59
 23/41 anonim ***** válasza:
Ha téma lett volna, hogy bár most van az évfordulótok, a haverjaival most tudna lemenni, elengedted volna? Nyilván igen. Úgyhogy nem ez a baj, hanem az, hogy ténylegesen még mindig nem köszöntött föl, bár nem tudom miért mindig neki kellene az elsőnek lennie - igen leírtad hogyan szokás ez nálatok, de szerintem néha te is kezdeményezhetnél és megelőzhetnéd az ő figyelmességét. Mindegy, idén ez így alakult, este írj neki egy sms-t aztán meglátjuk mit reagál. Majd azért mondd el...
2012. máj. 30. 20:44
 24/41 anonim ***** válasza:
Akkor téged nem csak az bánt, hogy nem köszöntött fel az évforduló alkalmából, hanem az, hogy otthonhagyott, pedig veled is maradhatott volna, hisz a nyaralóba akármikor lemehet. Legalábbis most nagyon úgy csattantál fel az utolsó kommentedbe. Hogy milyen dolog ez? Hát olyan, hogy van egy nyaralótok, ahova lemegy/lemész/lementek amikor kedvetek szottyan. Na, neki most szottyant. Az évforduló nekem is rosszul esne, de azon, hogy lemegy a haverokkal a nyaralóba, semmiképp. Szórakozzon csak, ráfér mindenkire.
2012. máj. 30. 22:26
 25/41 A kérdező kommentje:
Furcsa,számomra ez nagyon sértő.De lehet én fogom fel rosszul.
2012. máj. 30. 22:33
 26/41 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad. :) Én vagyok a nő, de én is elfelejtem a házassági évfordulónkat. :D Pár nappal-héttel később valamelyikőnk megvilágosodik, és mond valamit, hogy "te, x nappal ezelőtt volt az évfordulónk" a másik meg hümmög egy kört, és letudjuk ennyivel. Már szülinapot is felejtettünk el majdnem, úgyhogy most azt csináljuk, hogy a másik egy héttel a szülinapja előtt szól, tudom, hogy ez a legkevésbé romantikus dolog a világon, de mindenkinek jó így.

Szóval vannak a te férjednél sokkal defektesebb emberek is, nem olyan fontos egy évforduló, hogy emiatt haragban legyetek :)

2012. máj. 30. 23:33
 27/41 anonim ***** válasza:
Mi huszonvalahány éve élünk boldog házasságban, és kezdettől elfelejtjük az évfordulót. Már aggódnék, ha a férjemnek eszébe jutna.
2012. máj. 30. 23:43
 28/41 A kérdező kommentje:

Értem én,nem is az a bajom,hogy elfelejtette,hanem az hogy pont Ő.Aki iszonyat precíz,sosem késik,határidők embere minden dátum a fejében van.

Már elmúlt éjfél,hivatalosan is elfelejtette.

És nálunk az összes ünnep nagyon nagyon megvan ünnepelve!Kicsit aggódok,nem is veszekedtünk meg semmi.

2012. máj. 31. 00:36
 29/41 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon rosszulesne. Én is írnék egy sms-t kedves hangnemben hogy: Szia, hogy vagy? Hogy érzed magad? Rossz volt nélküled, főleg tegnap a mi napunkon! És ennyi.
2012. máj. 31. 00:39
 30/41 anonim ***** válasza:

nekem is nagyon rosszul esne:( bár nálunk én vagyok az érzelmesebb fél, azért a barátom is elég igyekvő ha romantikáról van szó. A házassági évforduló pedig elég fontos. mi lett a vége? írtál neki? én írnék/ írtam volna, ha már a te napodat is beárnyékolta ez, az övét is be kellene... szerintem.

22L

2012. máj. 31. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!