Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Dexy kérdése:

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy költözök?

Figyelt kérdés

Kedves szülök, főleg a ti véleményetek érdekel.

20 lány vagyok, a kültözésem okai:

- Felnőttem, dolgozok, főzök, mosok ...

- Van egy barátom aki nem csak a szerelmem, de a legjobb barátom is és a szüleim nagyon ellenzik a találkozgatást, főleg az együtt éjszakázást, pedig nem vagyok kislány.(Egy okos rendes fiú, aki a tenyerén hordoz)

- Apám iszik, anyám állandóan kiabál és igy én is állandóan rossz kedvü vagyok (nem egyszer próbáltam őket "megbékiteni")

Megtiltani nem tudják hogy elmennyek de szeretném velük tartani a kapcsolatot és nem akarok még nagyobb veszekedést.

Hogyan csináljam ?? Köszönöm

2012. máj. 30. 16:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10/10 ma 17:49

Ez a mondat ahogy "elköszönt" a párod ... ez nagyon ütös!!

2012. máj. 30. 17:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Majd el mondod h mit reagáltak kérdező?
2012. máj. 30. 20:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, elmondom :)
2012. máj. 30. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Én 22 leszek idén.

Odálltam, azt mondtam: Októberben költözöm össze a párommal. Ha hamarabb találok munkát, akkor hamarabb. 5 éve együtt vagyunk, ideje belássák, hogy felnőttem.

2012. máj. 30. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!