Nem tudok szót érteni anyámmal. Mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Sajnos rá vagyunk (férjem,babánk, meg én) kényszerülve, hogy még ezévben itt lakjunk anyumnál, de egyszerűen kiborít. Semmibe veszi a véleményem, kidobálja/tönkreteszi a cuccainkat (mondván, hogy szerinte az már nem kellett, rossz vol-volt olyan hogy a nyírfacukrunkat dobtaki, mert neki nem ízlett). Külön veszek mindent, hogy ebbe se tudjon beleszólni, fizetjük a rezsit, takarítok (bár náha nem sok értelmét látom, mert cipővel járkál a lakásban) Ha szóvá teszem, vagy nekiáll ordítani, vagy megsértődik. Egy-egy ilyen alkalommal persze mondja, hogy:el lehet menni. aztán amikor mondom neki, hogy el is fogunk, akkor ezen is besértődik. Aztán jajong, hogy őt senki sem szereti.Pedig rám/ránk mindig számíthat(ott), de kezdi úgy kihúzni a gyufát, hogy már nem érdekel.2012. máj. 30. 08:30
1/2 anonim válasza:
Hát elhiszem,hogy kiborít,de muszáj kibírnotok,amig ott éltek.Bróbálj vele beszélni,bár szerintem nem lehet az ilyennel.
Nem sok hasznosat irtam most..
2/2 anonim válasza:
mi is ugyanígy vagyunk azzal a különbséggel,nincs gyerekünk,de muszály az anyagiak miatt.Mindig szekálja a páromat,mindenbe beleköt,az még annyira nem zavar hogy engem ,de őt legalább hagyhatná.Semmit nem tesz olyat amiért szólnia kellene,de mondjuk miért úgy eszed a kaját,miért így miért úgy.Már az agyamra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!