Ez ciki szerintetek?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok, dolgozom és albérletben lakom, de anyám még mindig kisegít pénzzel (heti 10 000), fizukiegészítésként..nem keresek valami sokat (70-80 körül), és ezért, meg heti egyszer bejönnek kocsival és hoznak kaját is.. nem vagyok önállótlan, ne értsetek félre, de szerintetek is ciki, hogy ennyi mindennel támogatnak még?2012. máj. 29. 21:16
11/12 anonim válasza:
Nem ciki. Főleg a mai világban nem. Szinte lehetetlen is 70-80 ezres fizuból albérletet fenntartani + rezsi, kaja...ne adj isten váratlan kiadások, gyógyszer, elromlik valami stb...
12/12 anonim válasza:
Cikinek ciki, de nem tudsz mit csinálni. Szóval végülis nem ciki. Nagyon sokan csúsztak mostanában ilyen helyzetbe, az én ismerőseim közül is, meg az én helyzetem sem túl rózsás anyagi téren. Keresni kell a legjobb megoldást, de az nem a mi hibánk, hogy a pénz is, a munkalehetőség is mind eltűnt ebből az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!