Ez ciki szerintetek?
Megmondom őszintén, számomra nagyon nehéz pénzt elfoagni a szüleimtől. Munkanélküli vagyok, szerencsére van egy kis megtakarításom, de hát arra nem elég, hogy önállóan éljek. És bizony nagyon nehéz nekem így.
A kajával másképp vagyok. Valahogy ezt természetesnek veszem. Mi a barátaimmal is úgy vagyunk, hogyha átmegyünk egymáshoz, akkor mindig megkínáljuk a másikat az aznapi betevőből. És általában élünk is vele. :D
De a 70-80 ezres fizuból én sem biztos, hogy vígan élnék...
24/n
Minket is támogat a nagymamám. Szerintem őt ez élteti, hogy főz ránk. Olyan tipikus nagymama. Tudjátok elmentek hozzá és addig etet ameddig mozogni bírsz. Ez egyáltalán nem gáz. Örülj neki, hogy ilyenek a szüleid.
17/L
Ne érezd magad kellemetlenül! Szeretetből adják! Meglehet lesz alkalmad meghálálni nekik. Nem feltétlenül anyagiakkal. Pl. ha idősebbek lesznek és ápolásra szorulnak... De ha nem nekik adod vissza, hanem megteszed ugyanezt saját leendő gyermekeddel, gyermekeiddel arra szüleid is büszkék lesznek!
Én negyven éves vagyok kettő kis csemetét nevelünk nejemmel. Fél éve munkanélküli vagyok. Még mi is elfogadjuk szüleim alkalmankénti segítségét. Ráfogják hol erre, hol arra, hogy miért adnak pénzt. Általában nem is nekünk adják, hanem azt mondják beleadnak az unokák nevelésébe, mert ajándékot nem vesznek, hiszen mi tudjuk, mi kell a csemetéknek. :-) Aranyos tőlük! Megsértődnének, ha nem fogadnánk el. Mikor még volt melóm, elég jól kerestem, akkor én segítettem őket. Ilyen a világ, segíteni kell a családon belül egymásnak. Minket úgy neveltek (nejem és az én családomban egyaránt), hogy ez legyen a természetes. A világ pedig nem csak most ilyen, mindig is ilyen volt!
Ami lényeg, nem szabad hálátlannak lenni! Ki kell mutatni, hogy a segítség örömödre van, és hálás vagy érte. Segíteni sokféleképp lehet, nem feltétlenül csak pénzel. Biztos megtalálod a módját, hogy viszonozd.
8-as: nekem is ilyen nagyim van,eléd teszi és tukmálja amig birsz enni,utána ő etet...és ugy felpakol kajával,hogy alig birjuk el.
(pénzt viszont nem fogadunk el,sőt,kompenzálásként befizetjük őket ilyen wellneses gyógykurákra párhavonta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!