Mi az, amit a legjobban megbántál az eddigi életed során?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 18:04
61/68 anonim válasza:
Én azt bántam meg, h beregeltem erre az oldalra. Az is katasztrófa, amilyen kérdések jönnek néha, de vannak akik még lelkesen válaszolnak is! :-)
62/68 anonim válasza:
"A szeretet a legfontosabb. Bármit teszel, szeretettel tedd!"
#60, hát pont ez az, hogy én nem szeretettel tettem, amit tettem! És ezért bánom.
63/68 anonim válasza:
Aszt hogy sokat ittam 20-29èvesig, ès ez ido alatt nagon sok roszat àtèltem az ITAL nem hagyott tisztàn gondokodni kb.10 èvet veszitettem az ifjusàgombol!!!!!!!! Mindig màs volt a hibàs a roszak tortèntek miatt!
64/68 anonim válasza:
#63: Megértem a szomorúságodat, de van, aki az egész életét nyomorultul éli le. Pont ma beszélgettem valakivel, hogy nem tudni, mitől kattan át valami az egyik embernél és áll föl a padlóról, míg a másik ezt sosem teszi meg. Légy büszke magadra! Még mindig fiatal vagy, előtted az élet, hajrá!
66/68 anonim válasza:
Sok évi házasság után,a napokban döbbentem rá,hogy semmi,de semmi nem olyan fontos,mint hogy nagyon szeress valakit,és ö is szeressen..de ugy igazából, sajnos nekem egyik sincs meg..
67/68 anonim válasza:
Én most már azt is, hogy hittem valakinek, és pénzt adtam kölcsön neki.
68/68 anonim válasza:
Elég sok mindent...
1. azt h nem szereztem semmilyen végzettséget
2. azt h drogfüggő voltam 6 éven keresztül
3. azt h nem tettem soha büszkévé a szüleimet
4. azt h nem mutattam/mutatok jó példát a testvéreimnek
5. azt h kialakult a függőségem miatt egy mentális betegségem
6. azt h elüldöztem magam mellől a legjobb barátaimat
7. azt h még élek mind ezek után holott tudom h haszontalan vagyok mind a családom mond a társadalom részére....
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!