A második randi után lefeküdtem egy pasival, akivel komolyan gondoltam volna... ő nem! Persze dobott...
2012. máj. 29. 18:33
13/68 anonim válasza:
18:30:
mi lett volna? fél évre rá újra kellett próbálkozni...
2012. máj. 29. 18:34
14/68 anonim válasza:
Azt, hogy pont arra az egyetemre jelentkeztem ahová.
Inkább szereztem volna egy teljesen másik szakmából a második diplomám.
Azt, hogy hagytam magamat átverni és hittem azoknak, akik azt hazudták, hogy a barátaim s mikor kellettek volna sehol sem voltak.
Azt, hogy a megelőző kapcsolatomból nem léptem ki hamarabb.
És azt, hogy egy ígéretesnek tűnő új kapcsolatban nem mutattam meg (időben), hogy hol a határ.
például
2012. máj. 29. 18:42
15/68 anonim válasza:
Az hogy érettségi és fősuli között elmentem egy 1 éves OKJ-s képzésre, ami helyett inkább angolt tanulhattam volna.
2012. máj. 29. 18:46
16/68 anonim válasza:
Hogy hagytam magam elcsábítani 4 évvel ezelött,most meg nem tudok ki mászni belőle lelkileg.Nem tudok nemet mondani a férfinek aki csak kihasznál.
2012. máj. 29. 18:48
17/68 anonim válasza:
Azt, hogy nem tanultam meg rendesen idegen nyelveken beszélni.
2012. máj. 29. 18:50
18/68 anonim válasza:
Engedtem a szülői erőnek és abba az iskolába mentem amit "kijelöltek". Az egész életem oda, mindig sunyi dög főnököket fogok ki :(
Abba a bölcsibe adtam a gyereket ahova...kiközösítették a gyereket és engem is. A hátam mögött hazugságokat terjesztenek és még sorolhatnám...hála égnek már csak egy fél hónap és vége!
2012. máj. 29. 18:50
19/68 anonim válasza:
5 vagyok. Velem is volt úgy h azt éreztem h miért nem szálltam ki előbb a kapcsolatból, de rájöttem h akkor lehet ma nem ezzel a férfival volnék akivel, nem lennék menyasszony és felhőtlenül boldog. Ezért is írtam h nincs amire azt mondanám h bár másként lett volna. Mindenből tanultam valamit ha jobban belegondolok, vagy ha nem úgy alakulnak a dolgok ahogy akkor most nem ott lennék ahol.
2012. máj. 29. 18:53
20/68 anonim válasza:
Az 5. hozzászólóval értek egyet. Én is gondolkoztam most mi az amit megbántam, de igazából amik rossz dolgok történtek velem próbálom úgy felfogni hogy tanultam és formálódtam belőlük. Szerintem ha a kapcsolatokat nézzük kellenek azért a pofonok hogy megismerjük magunkat hogy milyen emberre, kapcsolatra is vágyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!