Mi az, amit a legjobban megbántál az eddigi életed során?
Néha eszembe jut, hogy anno amikor általános iskolából kellett a középiskolába felvételizni, akkor nem mentem el az egyik középiskola felvételijére, mert úgy gondoltam, nem menne. Teljesen másképp alakulhatott volna az életem, ha megpróbálom és sikerül.
Viszont jobban belegondolva mégsem csinálnék semmit másképp, mert akkor nem lennék az, aki most vagyok, de ami még fontosabb, hogy nem ismerkedek meg a férjemmel és nincs itt mellettem a kisfiam.:)
26/N
Én azt bántam meg 23 év alatt a legjobban,hogy a párom szüleihez költöztem.
Azóta teljesen megváltoztam lelkileg és minden téren.
Nem tudok önmagam lenni, nem tudok egy jót nevetni, olyan lettem mint anyósjelölt,olyan megkeseredett, és úgy érzem nem adok már annyit magamra mint mielőtt nem jöttem ide.
Mindenbe beleszólnak, ha felveszek egy nőies ruhát vagy cipőt annyira végignéz rajtam, én meg egyből átveszem(tudom hülye vagyok). Nem merek semmiért visszaszólni nekik, inkább egész nap, ha otthon vagyok eljárok mellettük szó nélkül, mert ők sem szólnak hozzám, és ha szólnak is akkor is csak azért mert beleszólnak a dolgainkba. Gyerek még nincs.Különköltözni most szeretnénk, már csak a bútorozás van hátra.Az az igazság,hogy sokat segítenek nekünk anyagilag, nagyon jól állnak pénzileg.
A párom náluk dolgozik családi gazdálkodás van, de nem kap tőlük fizetést, mert míg ott élünk ők fizetik a számlákat, nem vennének el egy fillért sem tőlünk. Persze ha valamire szükségünk van, akkor azt nem ők veszik, vagy ha saját magamnak szeretnék valamit, én megveszem.
A párom azt mondja,hogy segíthetnek is a ház berendezésében, mert neki nem adnak még fizetést míg ott vagyunk náluk, így ezzel pótolják, ha segítenek.
Én is adok bele a ház berendezésébe.
Én is veszek bútorokat bele.
De pl:függönyöket biztos,hogy ők veszik majd meg, mert elég sok ablak van a házon, és majd 100.000Ft lesz a függönyök ára.Nem tudom ilyenkor ha ők fizetik, mondhatok véleményt, választhatok én és a párom,hogy milyet szeretnénk??
Annyira furcsa emberek!SOHA NEM BÁNTAM MÉG MEG ENNYIRE SEMMIT MINT EZT,HOGY IDE KÖLTÖZTEM! :( 23/N
Bánni nem bánok semmit, csak másképp csinálnám, ha újra ott lennék. Pl:
- érettségi után kimentem 3 hónapra külföldre gyakorlatra (szálloda), következő évben nem mentem vissza, mert a párom majd' belehülyült a külön töltött időbe. Ha tehetném visszamennék inkább.
- technikum után elkezdtem egy két éves okj-t, amit nem fejeztem be, mert fontosabb volt a "barátnő" és a kocsma, mint a szakdolgozat
- felvettem a diákhitelt (amit nem bánok, mert szülőktől külön éltem és suli mellett alig volt munkám) viszont nem kezdtem el időben fizetni, csak tologattam magam előtt, mindig visszairatkoztam a suliba, hogy aktív legyek és ne kelljen fizetnem, de a kamatokat pakolták rá és a sulit sem fejeztem be
- hagytam évekig, hogy erőszakoskodjon velem egy pasi, sosem jelentettem fel, elfogadtam, hogy ez az én sorsom... rányomta bélyegét az egész életemre. Nem tudok egy egészségeset szeretkezni a férjemmel, mert utálom a szexet, kiszolgáltatottnak érzem magam közben, hogy puszta élvezetért (ami nem is mindig sikerül) meztelenül hemperegjek az ágyon.... Lehetm, ha az a pasi nincs az életemben, akkor teljesen normális szexuális életem lenne.
Így viszont szenvedünk mindketten, mert havi 1-2 szexre vagyok hajlandó. :(
Minden okkal történik, lehet ma elhagynak,de egy hét múlva találkozol az igazival, ha nem hagynak el akkor nem valószínű,hogy 1 hét múlva találkoznál vele stb. Mindenek ellenére nálam is vannak olyan dolgok amiket megbántam.Pl:
1.15évesen rászoktam a cigire, máig bánom, pláne azt,hogy egyszer már leszoktam és azóta visszaszoktam.
2.Érettségi után 3 sulit is otthagytam,mert vagy bukással fenyegetett a tanár, vagy mert nekem nem ment már úgy a tanulás mint érettségi előtt.
3.Azt is megbántam,hogy a volt munkahelyemen becsajoztam,mert miután kihasználtak és szakítottak velem olyan helyzetbe kerültem,hogy egy az beteg lettem, kettő elküldtek a munkahelyről, ha nem küldtek volna el felmondtam volna, azért mert lelkileg nem bírtam ott meglenni már többek között.
4.De amit a legjobban bánok az az,hogy nem szálltam le akkoriban a villamosról és ismerkedtem meg egy lánnyal,hanem tovább mentem :( lehet ő lett volna életem szerelme és nem lennék mindig egyedül,mert nagyon néztük egymást (akkoriban gördeszkás rocker voltam göndör hajjal,ha esetleg ezt olvasod akkor keress meg, egyszerűen nincs olyan nap,hogy ne jutna eszembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!