Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit a legjobban...

Mi az, amit a legjobban megbántál az eddigi életed során?

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 18:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Azt, hogy megbantottam a szuleimet egy hulye egyen miatt.

De szerencsere minden jo lett vegul.

2012. máj. 30. 11:11
 52/68 anonim ***** válasza:

Azt, hogy hittem anyámnak, amikor apám ellen uszított, bár ő volt a hibás. Szeretem apát, de már sosem lesz igazi apa-lánya kapcsolatunk, pedig én vagyok az egyetlen lánya.

És azt, hogy nem léptem le előbb anyám szorításából.

De amit a legjobban, hogy nem mentem előbb külön tanárhoz. 1 évet spóroltam volna, pedig okos vagyok, csak egyvalami kifogott rajtam. De erősebb volt a büszkeségem.

2012. máj. 30. 12:00
 53/68 anonim ***** válasza:
#40 - miért üldözted el? Nem visszacsinálható?
2012. máj. 30. 23:09
 54/68 anonim ***** válasza:
#53 - Sárkánykodtam, hogy így röviden összefoglaljam. Nem tudom, hogy visszacsinálható-e. Már mással van.
2012. máj. 30. 23:22
 55/68 anonim ***** válasza:
(Bár ez inkább a hogyan volt, nem a miért. A miértet nem tudom röviden leírni. Önbizalomhiány, kapcsolatfüggés, félelmek... Ilyesmik.)
2012. máj. 30. 23:26
 56/68 anonim ***** válasza:
Csak azt bántam meg, amikor nem mertem változtatni a helyzeten, csak az időt húztam, kiüresedett helyzetekben.
2012. máj. 30. 23:46
 57/68 anonim válasza:
Azt,hogy egy bizonyos társaságban úgy mutatkoztam be ahogyan nem kellett volna és ott már soha nem fognak olyannak képzelni amilyen vagyok,mert hazudtam mgamról.Ez nagyon idegesítő,szóval mindenkinek ajánlom:MINDIG LEGYÉL ÖNMAGAD! Akkor is ha ez a többieknek nem jön be.Legyél olyan amilyen akarsz lenni!
2012. jún. 1. 21:29
 58/68 anonim válasza:
2012. jún. 2. 12:27
 59/68 Emery NewVillage válasza:
100%
Az, amit nem tettem meg!
2012. jún. 3. 01:14
 60/68 anonim válasza:
100%

Végigolvastam az eddigi hozzászólásokat.

párkapcsolat,

cigi,

szülők,

nyelvtanulás, munkahely

Ebből áll az élet

Én is sokat rágódom, hogy mit kellett volna, ill. mit kellett volna máshogy tenni. De végül is elégedettnek kell lennem az eddigi életemmel. Lehetett volna máshogy, de nem így lett. Ez a sorsunk, amibe mi is beleszólhatunk.

A szeretet a legfontosabb. Bármit teszel, szeretettel tedd!

2012. jún. 3. 09:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!