Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a kedvesem...

Mit tegyek, hogy a kedvesem valamennyire túl tudja magát tenni ezen a szörnyű dolgon?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok. A feleségem 32. Előző házasságából született egy kisfia, aki idén lett volna 10 éves. Nagyon szerettük a kisfiút, én is úgy tekintettem rá mintha a sajátom lett volna. Azonban nagyon beteg lett a kissrác (leukémiás), és rengeteg szenvedés és megpróbáltatás közepette elvesztettük picit több mint 1 éve. A kedvesem nagyon össze van törve, amit meg is értek, én sem vagyok a legjobban, mert tényleg imádtam a kicsit én is. Mindenben mellette állok, de annyira szeretném ha végre mosolyogna is egy kicsit. Tudom, hogy a "fiunk" is ezt akarná, mert nagyon szerette az anyukáját. Már mindent megpróbáltam, elutaztunk kettesben, hogy kiszakítsam ebből a környezetből, stb... Tudom, hogy ezt a gyereket nem lehet pótolni, és nem is ezt szeretném, csak azt, hogy egy picivel is de boldogabb legyen a kedvesem, mert nagyon szeretem őt, és engem is letör, hogy őt folyton szomorúnak látom.
2009. jún. 30. 12:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mindennél jobban szeretem őt, persze, hogy kiállok mellette amíg él, és szeretni fogom őt mindig. Tudom, hogy nagyon nehéz most neki, de én nagyon szeretném ha jobban lenne.
2009. jún. 30. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
18.44-es válaszoló vagyok.Ehhez nagyon sok idő kell nem tudod sietetni.Az egyik barátnőmék is így jártak mint ti sajnos,ez már hat éve volt akkor volt a kisfia 20 hónapos egyidős a lányommal(egyszerre szültünk)mikor meghalt a kisfiú leukémiában.Abban az időben egyáltalán nem kereste a társaságomat mert az én kislányom egy idős volt a kisfiával,és én sem erőltettem a dolgot.Vártam és egyszer csak jött 3 év múlva és azt mondta képzel kisbabát várok.És most van egy elképesztően gyönyörü kislánya.De valami hiányzik belőle eltünt a szeméből a fény már nem olyan mint rég és nem is lesz.Mikor meghalt a kisfiú azt mondta hogy nem szül soha többet.És mégis csak idő kellet hozzá.Ő szokott a kisfiúról beszélni mert szerintem neki így könnyebb.Sokat kirándulnak utaznak ,de ennek elenére nem a régi.
2009. jún. 30. 19:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom siettetni. Az én kedvesem nem mondott ilyet, hogy nem akar szülni, de azt sem akarom siettetni. Én csak azt szeretném, hogy ne legyen így maga alatt. Nekem is nagyon fáj a kis rosszcsont elvesztése, de én nem törhetek össze, hiszen akkor neki nem lenne támasza. Én is sírni tudnék amikor a mellkasomra hajtja a fejét és sír, hogy már nincs gyerekünk, és csak ketten vagyunk, de nekem nem lehet, inkább csak átkarolom őt és próbálom visszafojtani magamban a dolgokat, hiszen valakinek erőt kell adni neki.
2009. jún. 30. 20:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Néha azért neked is sírni kell ha visszafojtod bele betegszel,hiszen egy férfi sincs fából.Szükséged lenne neked is egy nagy sírásra lehet hogy akkor nem lenne benned ekkora feszültség,ha tönkre mész azzal nem segítesz a párodon,nem kell erősnek mutatni magad mert biztos hogy te is ki vagy készülve.Részvétem és nagyon sok erőt kívánok és te egy nagyon szuper pasi vagy egy nagyon rendes ember.Biztos vagyok benne hogy fogtok még nevetni.
2009. júl. 1. 07:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm, de én nem gondolom magam egy szuper pasasnak. Csak nagyon szeretem őt/szerettem őket. Vannak akik nem értenek velem egyet, és papucsnak néznek azért mert kiállok érte/mellette amikor csak kell. Nem azért vettem el, hogy díszpinty módjára mutogassam magam mellett, hogy nézzétek nekem milyen szép feleségem van, ha esetleg menni kell valami partira, vagy külföldre, stb... (munkámból adódóan), hanem azért mert szeretem.
2009. júl. 1. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
A kommentelő én vagyok, csak csináltam magamnak egy új nicket, változott az e-mail címem.
2009. júl. 1. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Sajnos az én ismerőseim között is van olyan házaspár,akik a 9hónapos babájukat veszítették el.Pont a napokban beszélgettem a fiatalasszonnyal,hogy hogyan lehet ezt feldolgozni egy szülőnek,és ő azt mondta,hogy nagyon hamar teherbe esett újra.Neki ez nagyon sokat segített.Most a fia 8 éves,ő a szemük fénye.

Szerintem próbáld a párodat(persze finoman),rábeszélni egy babára,biztos segítene neki is újra örülni.Nagyon boldog életet kívánok nektek.

2009. júl. 1. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!