Lassan egy éve vagyunk együtt a kedvesemmel. Én 20, ő 29 lesz nem sokára. Közös jövőt tervezünk, ha minden jól megy novemberben összeköltözünk. Én már bemutattam a szüleimnek,kedvelik őt nagyon. Viszont az ő anyja kijelentette, hogy nem kíváncsi rám,mert az iwiw adatlapom alapján nem vagyok neki szimpatikus. Egyszer,mikor hívtam a kedvest,az anyja vette fel a telefonját. Én bemutatkoztam illedelmesen,mondtam, hogy a fiával szertnék beszélni,mire az anyja azt felelte,hogy nem akar velem beszélni a fia,s ne is hívjam soha többet. Természetesen a barátom felhívott 1 óra múlva,s elmondta, hogy ez az egészet az anyja találta ki,azért, hogy szétszedjen minket. Hát hülye ez a nő? Nem is ismer,de elítél? Miért lehet ez? Én szertnék vele normális viszonyba lenni, főleg,hogy közös jövőt tervezünk a barátommal,de így nagyon nehéz. Mit csináljak?
Ne foglalkozz vele és lehetőleg messze költözzetek tőle. Csak ezt tudod csinálni.
2010. aug. 9. 23:01
2/33 anonim válasza:
És egyébként igen, hülye.
2010. aug. 9. 23:02
3/33 anonim válasza:
Igen,hülye,örülj neki.Ha kicsit rafináltabb lenne,talán sikerülne is szétszednie titeket.Amúgy azért csinálta,mert nem akarja,hogy a pici fiacskája(nem a párodat akarom bántani,anyukát)rajta kívül más nőt szeressen.Magyarul féltékeny.Az én anyósom is ilyen.Semmit nem lehet tenni ellene.
4/33 anonim válasza:
Várj. Fiatal még a kapcsolatotok, lehet, hogy több év kell, mire megenyhül, de meg fog. Csak mondjuk nem értem, miért nem találkoztatok még, ha olyan komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat. Fontos, hogy az ember jóban legyen a családdal. Na mindegy. A lényeg, hogy úgyis részt veszel majd, ha tényleg komolyabb lesz a kapcsolatotok, családi eseményeken, akkor legyél mindig nagyon kedves, előzékeny, tisztelettudó. Így a végén ő fog bocsánatot kérni, hogy ismeretlenül elítélt.
Bár hozzátenném, hogy te is ugyanezt csinálod ("hülye ez")...
5/33 anonim válasza:
Gondolom, nem anyjánál akartok összeköltözni. Mert az nagyon gáz lenne.
6/33 anonim válasza:
Vagy ismerjen meg
2010. aug. 9. 23:03
7/33 anonim válasza:
am mivan az iwiw adatlapodon amibe beletud kötni?
2010. aug. 9. 23:04
8/33 anonim válasza:
Ezért jó,ha valaki egyedül,apa nélkül neveli a gyerekét. Nem akarja felfogni,hogy a fia már nem a pici gyereke többé. Jó lenne,ha a mai fiatalasszonyok gondolnának erre,mielőtt elválnak.
2010. aug. 9. 23:05
9/33 anonim válasza:
Először is ne hülyézd le.Azt a férfit, akit te szeretsz ő szülte, úgyhogy a minimális tisztelet még neki is jár.
Próbáld a barátodat megkérni, hogy beszéljen vele, mondja el neki, hogy ő téged szeret, melletted boldog, fogadjon el.És magyarázza el, hogy mi nem tetszik benned, akkor talán tudsz azon változtatni.A jó viszony érdekében muszáj a kompromisszum mind két félről.
2010. aug. 9. 23:06
10/33 anonim válasza:
Anyósom nem egyedül nevelte a fiait,mégis ilyen.Akkor most ő kivétel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!