Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a kedvese...

Miért viselkedik így a kedvesem anyja? Hülye ez?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt a kedvesemmel. Én 20, ő 29 lesz nem sokára. Közös jövőt tervezünk, ha minden jól megy novemberben összeköltözünk. Én már bemutattam a szüleimnek,kedvelik őt nagyon. Viszont az ő anyja kijelentette, hogy nem kíváncsi rám,mert az iwiw adatlapom alapján nem vagyok neki szimpatikus. Egyszer,mikor hívtam a kedvest,az anyja vette fel a telefonját. Én bemutatkoztam illedelmesen,mondtam, hogy a fiával szertnék beszélni,mire az anyja azt felelte,hogy nem akar velem beszélni a fia,s ne is hívjam soha többet. Természetesen a barátom felhívott 1 óra múlva,s elmondta, hogy ez az egészet az anyja találta ki,azért, hogy szétszedjen minket. Hát hülye ez a nő? Nem is ismer,de elítél? Miért lehet ez? Én szertnék vele normális viszonyba lenni, főleg,hogy közös jövőt tervezünk a barátommal,de így nagyon nehéz. Mit csináljak?
2010. aug. 9. 22:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

szia!

Hasonlóképpen jártam, és kijelenthetem az a nő hülye!

Az exem anyja, mielőtt nem látott engem kiváncsi volt rám, iwiwen akart megnézni, az exem nem hagyta, mert az anyja állítólag ki akadt volna. Normális képek vannak rólam felrakva, az összes iskolám megadva, főiskola, egyetem, szabadidőmbe meg olvasok, utazgatok. Kérdeztem az exem h min akadt volna ki az anyja, miért nem mutatta meg neki az adatlapom, az volt a válasz, hogy félt, h örjöng az anyja, mert egy képen egy nagyon jó ismerősömmel voltam lefotózva! Egy fiuval természetesen. Semmi extra, csak állunk egymás mellett egy étterembe.

Aztán eljött a személyes találkozás ideje, a drága anyuci bele kötött a cipőmbe, és hogy szűk a felsőm (?) nem kivágott, szimplán szűk. Ezenkívül számtalan dologba belekötött még. Nem voltam neki szimpi. Az exem szeretné felmelegíteni velem a dolgokat, de esély sincs, én nem szeretem ha engem nem szeretnek, és gyomorideggel mennék hozzájuk az fix, a közös szülő bemutatást se tudnám megoldani. Egyszer aludtam ott, elég is volt. Az én szüleim nem iylenek, őket sem hoznám kellemetlen helyzetbe ezáltal. Az "anyósoktól" már falra mászok :)

2010. aug. 9. 23:13
 12/33 A kérdező kommentje:
Már kértem a barátomat,hogy beszéljen vele,sőt felajánlottam azt is, hogy jöjjenek elhozzám, főzök valami finomat és egy ebéd mellett megbeszéljük a dolgokat. Erre azt mondta az anyja,hogy ő nem fog az én koszos lakásomba jönni,és olyan moslékot enni,amit én főzök. Ez pár napja volt. Nagyon bánt a dolog,mert látom a barátomon,hogy ő sínyli meg ezt az egészet a legjobban. Nem akarom őt válasz út elé állítani,s ehhez jogom se lenne,de így attól félek,hogy tönkre fog menni s kapcsolatunk. Olyan tehetetlennek érzem magam. :(
2010. aug. 9. 23:15
 13/33 A kérdező kommentje:

23:13

Az én "anyósom" azon akadt ki, hogy van egy tetoválás a bal vádlimon,ami látszott egy képen, az iwiwen. Innentől kezdve ő teljesen elítél engem,s nem érti meg, hogy azért mert egy virágot viselek a bal vádlimon,még nem vagyok rossz ember.

2010. aug. 9. 23:20
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha elköltöztök, minél messzebbre az anyóstól! különben meg fogsz kattanni.. egyébként elment az esze. valószínűleg te vagy a fiacskája első komoly barátnője és most eszi a féltékenység. ilyenkor meg a fiús anyukák némelyike szabályosan megbolondul.

az én párom anyukája kedvel, közös nyaralásra hívott.. stb és a párom is sűrűn ebédel meg alszik itt nálunk, anyukám már külön vesz neki is tusfürdőt. ilyenkor érzem magam hihetetlenül szerencsésnek.

2010. aug. 9. 23:35
 15/33 A kérdező kommentje:

23:35

Aztíí, de jó! Úgy irigyelek! :-)

2010. aug. 9. 23:39
 16/33 anonim ***** válasza:
Én is inkább elkerülném, el sem fogadja a közeledésedet. Novemberig meg simán kibírja a kapcsolatod, ettől nem kell tartanod, utána meg nem kavar az anyós, mert a fia nem fog vele lakni. Nem az a baja amúgy hogy fiatal vagy?
2010. aug. 10. 00:09
 17/33 anonim ***** válasza:

Nem sok mindent tudsz tenni,ilyen és kész.Én anyósom se jobb.Hozzájuk költöztünk a párommal,nekem van egy kisfiam,eleinte úgy tettek mintha nem zavarná őket,sőt!!

Aztán jöttek anyósnak a hisztijei,nem nekem mondta el ha valami bántotta hanem csak nem szólt senkihez,ezt párom tolerálta.A végén a párommal ordított az anyja.Összevesztek sokszor ,nagyon.Pedig párom több millát költött a házuk felújításra.Legutoljára azt mondták takarodjunk.Nah mi vettünk egy olcsó kis házat.Most meg jajjj ne menjetek szitu van.De előtte anyósom ahol tudott belém rugót,olyanokat vágott 1x a fejemhez amit tőle nem vártam.Nah ilyenek is vannak,meg vannak a normális anyósok is.Nekem is fiam van de ha ilyen leszek lőjenek le.

25/N

2010. aug. 10. 07:53
 18/33 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha az apukájával próbálnál jóba lenni? már az is valami. lehet, hogy ő még helyre is rakná anyukát, hogy vegyen vissza. van, akit még az "apósa" is utál, na az szörnyű:(
2010. aug. 10. 08:23
 19/33 A kérdező kommentje:
00:09 De igen, többször is hangsúlyozta,hogy túl fiatal vagyok a fiához,és hogy már család alapításon kellene gondolgozni a fiának,nem pedig egy "csitri egyetemisát kúrogatni." Tény,hogy 9 évvel fiatalabb vagyok a barátomnál,de ez nálunk nem okoz problémát,akkor az anyósnak miért? Miért nem tudja elfogadni a fia boldogságát? Ennyire önző nem lehet valaki!
2010. aug. 10. 09:40
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Az anyósnak nem tetszenek a tetovált nők.Joga van hozzá.Ő úgy látja,hogy nem férsz bele az általa prefarált erkölcsi értékrendbe.Abba igaza van,hogy hosszútávon ez a kapcsolat családi viszályokhoz fog vezetni.Ezt neked is be kell látni.Egyébként anyósnak annyiban igaza van,hogy pl én még anonim se hülyézném le az enyémet.Pedig szegény nehéz természetű volt.

OFF

Viszont neked se teng túl a szürkeállományod,ha az iwiw-re kirakod a tetkódat.

Sok munkahelyen leendő kollégákat lekáderezik,és bizony egy-egy "vicces-menő" kép,beírás egyenlő azzal,hogy más kapta meg a melót.

2010. aug. 10. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!