Miért viselkedik így a kedvesem anyja? Hülye ez?
szia!
Hasonlóképpen jártam, és kijelenthetem az a nő hülye!
Az exem anyja, mielőtt nem látott engem kiváncsi volt rám, iwiwen akart megnézni, az exem nem hagyta, mert az anyja állítólag ki akadt volna. Normális képek vannak rólam felrakva, az összes iskolám megadva, főiskola, egyetem, szabadidőmbe meg olvasok, utazgatok. Kérdeztem az exem h min akadt volna ki az anyja, miért nem mutatta meg neki az adatlapom, az volt a válasz, hogy félt, h örjöng az anyja, mert egy képen egy nagyon jó ismerősömmel voltam lefotózva! Egy fiuval természetesen. Semmi extra, csak állunk egymás mellett egy étterembe.
Aztán eljött a személyes találkozás ideje, a drága anyuci bele kötött a cipőmbe, és hogy szűk a felsőm (?) nem kivágott, szimplán szűk. Ezenkívül számtalan dologba belekötött még. Nem voltam neki szimpi. Az exem szeretné felmelegíteni velem a dolgokat, de esély sincs, én nem szeretem ha engem nem szeretnek, és gyomorideggel mennék hozzájuk az fix, a közös szülő bemutatást se tudnám megoldani. Egyszer aludtam ott, elég is volt. Az én szüleim nem iylenek, őket sem hoznám kellemetlen helyzetbe ezáltal. Az "anyósoktól" már falra mászok :)
23:13
Az én "anyósom" azon akadt ki, hogy van egy tetoválás a bal vádlimon,ami látszott egy képen, az iwiwen. Innentől kezdve ő teljesen elítél engem,s nem érti meg, hogy azért mert egy virágot viselek a bal vádlimon,még nem vagyok rossz ember.
Ha elköltöztök, minél messzebbre az anyóstól! különben meg fogsz kattanni.. egyébként elment az esze. valószínűleg te vagy a fiacskája első komoly barátnője és most eszi a féltékenység. ilyenkor meg a fiús anyukák némelyike szabályosan megbolondul.
az én párom anyukája kedvel, közös nyaralásra hívott.. stb és a párom is sűrűn ebédel meg alszik itt nálunk, anyukám már külön vesz neki is tusfürdőt. ilyenkor érzem magam hihetetlenül szerencsésnek.
23:35
Aztíí, de jó! Úgy irigyelek! :-)
Nem sok mindent tudsz tenni,ilyen és kész.Én anyósom se jobb.Hozzájuk költöztünk a párommal,nekem van egy kisfiam,eleinte úgy tettek mintha nem zavarná őket,sőt!!
Aztán jöttek anyósnak a hisztijei,nem nekem mondta el ha valami bántotta hanem csak nem szólt senkihez,ezt párom tolerálta.A végén a párommal ordított az anyja.Összevesztek sokszor ,nagyon.Pedig párom több millát költött a házuk felújításra.Legutoljára azt mondták takarodjunk.Nah mi vettünk egy olcsó kis házat.Most meg jajjj ne menjetek szitu van.De előtte anyósom ahol tudott belém rugót,olyanokat vágott 1x a fejemhez amit tőle nem vártam.Nah ilyenek is vannak,meg vannak a normális anyósok is.Nekem is fiam van de ha ilyen leszek lőjenek le.
25/N
Az anyósnak nem tetszenek a tetovált nők.Joga van hozzá.Ő úgy látja,hogy nem férsz bele az általa prefarált erkölcsi értékrendbe.Abba igaza van,hogy hosszútávon ez a kapcsolat családi viszályokhoz fog vezetni.Ezt neked is be kell látni.Egyébként anyósnak annyiban igaza van,hogy pl én még anonim se hülyézném le az enyémet.Pedig szegény nehéz természetű volt.
OFF
Viszont neked se teng túl a szürkeállományod,ha az iwiw-re kirakod a tetkódat.
Sok munkahelyen leendő kollégákat lekáderezik,és bizony egy-egy "vicces-menő" kép,beírás egyenlő azzal,hogy más kapta meg a melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!