Miért viselkedik így a kedvesem anyja? Hülye ez?
20:54
Csak az én páromban nincs meg a felismerés.Bőszen tagadja,hogy az anyjának akar megfelelni,csak mindíg azt csinálja,amit anyuci mond.:( Anyuci meg nem nagyon szeret engem.Szerinte milyen mikor szüléd után első kérdése nem az,hogy hogy van az unokám,hanem az,hogy "kövér maradtál,ugye? :)
09:38
Persze most mondhatnám rossz szándékkal, mint a nagy átlag, hogy "naja, ki milyen párt választ - amit főztél, edd is meg".
Igazából szerintem a kapcsolat maga is a FEJLŐDÉSRŐL szól, ugyanúgy, mint az egyének fejlődéséről. Nem mindegy, hogy egy nézet-eltérést (értsd: egy dologról alkotott nézetbeli különbséget) GONDNAK, PROBLÉMÁNAK, vagy maga a szó szerinti értelemben egy egyszerű ELTÉRÉSNEK vesztek, és MEGVITATJÁTOK. Ugyanúgy nem mindegy, hogy egyes számotokra megoldatlan dolgokat miként fogtok fel: PROBLÉMÁNAK, vagy FELADATNAK. Nincsenek véletlenek, mindennek oka van. Nem hiába tart ott a párod és Te, vagy a szülők ahol. Mindennek van előzménye, folyamata, fejlődése. Ha ezt az egyszerű tényt elfogadod, megérted a különbségeket közted és más ember között, és látni fogod, hogy ki és hol jár, milyen feladat van előtte. A párod hozzáállásának is megvannak az előzményei, javaslom, boncolgassátok.
Érdekességképpen, a vita egyféle definíciója:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!