Kisöcsém füvezést tervez a hétvégére. Köpjem, vagy fedezzek?
16 éves öcsém van. Két évvel vagyok nála idősebb, és nagyon jól kijövünk egymással. Kölcsönös bizalom, Tud rólam mindent, én is Róla, rengeteg közös baromság, stb...
A füvezés gondolatával viszont nem vagyok kibékülve: 1.nem tudom honnan szerezte, 2. egyre rendszeresebben mesél róla 3. hétvégén srácokkal egy kis házban lenne a party, semmi felügyelet, ha baj van.
Fedezem, mindig, de most úgy érzem messze ment. Ha baja lesz és én tudok róla, és nem szóltam ritka szarul érezném magam.
Ha szólok legalább egy szülőnek, valószínű megromlik a kapcsoltunk, de legalább tuti nem kerül bajba. Ezen kívül ha én ennyire 'megszívatom'- ahogy Ő mondta -akkor Ő is kitálalja az én baromságaim...ergo rossz viszony a szülőkkel is.
Kérdésem: A biztonságáért feldobnátok, ha nagyon megharagudna, esetleg megromolna a viszonyotok is, vagy inkább nem köptök és bíztok benne, csak nem lesz baja?
U.i: nem érdekelnek az olyan kommentek, amibe leírjátok, hogy a fűtől semmi bajod nem lehet. Hangsúlyozom, nem tudja pontosan mit vett és hallottam már sztorikat, hogy valaki füvet vásárolt, ismeretlen dílertől olcsón és csúnyán végezte.
Másik, Ne tizenévesek írjanak, kicsit tapasztaltabb emberekre lennék kíváncsi, egyébként megbeszéltem volna a padtársammal.
Köszönöm!
18L
szia! szerintem is menj el vele a hétvégi partyba, legalább lesz egy kis felügyelet. Köpni ne köpj, mert tényleg két szék közül a padlóra esel. Szerintem csak kíváncsi és később nem fog rászokni, te is rendes srácnak tűnsz, gondolom a tesód sem egy félhülye drogos koronitás zombi. Úgyhogy hagyd megtapasztalni neki, amit meg kell. Minden baklövését nem fogod tudni később sem
megakadályozni.
23/L
ha két évvel idősebb lenne, akkor is így anyáskodnál felette?
én 18 voltam, mikor először szívtam, ugyanilyen korú osztálytársakkal. semmi bajom nem lett, ők már jobban benne voltak a témában mint én.
vigyáztak rám, segítettek ha gáz volt. elmondták, h mit fogok érezni, mit csináljak vész esetén.
nem lehetsz ott mindig mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!