Gyereket szülök magamnak, vagy testvért a meglévő gyerekemnek?
Mi már nem szeretnénk több gyereket a férjemmel, de többen mondták már hogy milyen önzőek vagyunk és ezzel az egész életét elb.sszuk.
De nem szeretném a kicsit a nagynak lepasszolni, nem neki kell majd éjszakáznia. Ráadásul az sem biztos, hogy összetartó testvérek lesznek felnőttként.
Ti mit gondoltok?
Nekunk is csak egy gyermekunk van es nem szeretnenk tobbet.A kornyezetunkben tobben is mondjak, hogy kellene testver.En meg erre mindig azt mondom, hogy szuljon o ha ennyire babazni akar(:
Hol erdekel, hogy masok szerint mit kene tennem? En elem az eletem, en tudom mi a jo.A mi csaladunkban egy jo testveri viszony sincs, vagy maximum semleges, szoval meg jo peldat sem latok ahogy a ferjem csaladjaban sem.
Kulso nyomasra nem szabad szulni.
"többen mondták már hogy milyen önzőek vagyunk és ezzel az egész életét elb.sszuk."
LOL!
12-es: Támogatom az előttem szólót.
Én is egyke vagyok, sosem szerettem volna testvért, mivel nem tudom milyen érzés amikor van. Ebből kifolyólag nem is vágytam rá.
Nem feltétlenül, sőt normális körülmények között nem így érez egy ember. Én is egyedül vagyok, mint már említettem de bőven elég ez nekem.
Abszolút nem önzőség egy gyerek, sőt ebből jó szülőkként biztosítalak, hogy nem lesz hátránya sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!