Gondolkodtatok már el azon, hogy miért pont titeket választott a párotok?
Igen, néha meg is kérdezem tőle, hogy mit lát bennem:)
Ne azért mert nincs önbizalmam, csak úgy kíváncsi lennék, hogy egy férfi mit lát bennem, miért tart szerethetőnek. Azt mondja mindig, mert én én vagyok.
Tudom, hogy tetszik neki a külsőm, gyakran megkapom másoktól is, hogy szép vagyok (szerintem nem, de tudom, hogy vannak nálam kevésbé szép emberek is) Általában kedves vagyok mindenkivel, szerintem ez ül ki a vonásaimra is....
Talán ezért választott....pedig aztán hiszts tudok lenni, ha valami nem tetszik:P Olyankor megijedek, hogy biztos el akarja ezt viselni még sok évig?:D
DE: ha majdnem 4 éve "tűri" (3 éve együtt élünk), akkor biztos meg vannak az okai:D:D
25/N
Mi mindig poénkodunk ezzel...Azt mondja aranyos vagyok, emellett türelmes is. Mindenem a kommunikáció, tehát ha probléma van, addig beszélek, míg megoldódik (ez egyébként szakmámba vágó dolog). Emellett kedves vagyok az emberekkel szerinte és azt mondja nálam önzetlenebb embert nem látott, szó szerint azt mondja "Ha nem b.sznak ki veled az emberek, Te nem is érzed jól magad:D" Mondjuk ezzel tényleg így vagyo, soha nem tudnék átverni senkit, és azt gondolom alapból mindenki ilyen (persze aztán mindig rájövök a tévedéseimre). Emellett szerinte szép és okos vagyok... Én meg mindig hangsúlyozom, hogy a SZERÉNYSÉG a legfőbb erényem...
Én meg azért választottam a páromat, mert mindig felvidít, ha baj van. Mindig jókedvem van mellette, tényleg ritkán vannak rossz napjaim, ha együtt vagyunk. Emellett szeretem szakmáját, szeretem, amilyen az emberekkel, szeretem, ahogy beszél velem és szeretem, hogy fontos neki a családja...és még sok mindent.
5 éve együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!