Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem eléggé ocsmány...

Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
2 hete vagyok együtt egy nős pasival, én 25, ő már 32. Nagyon szenvedélyes, egy céges bulin jöttünk össze. Mondta, h. nem szereti a feleségét, a váláson gondolkodik, csak pár hetet várjak még. Azt hazudta otthon, h. üzleti úton van, de közben mi lejöttünk Siófokra wellnessre. Ma hívták telefonon nem rég, először nem vette fel, de másodszorra igen. Az anyósa volt, h. a felesége kórházban van, el is indult hozzá, engem meg magamra hagyott. A legrosszabb az, h. mint megtudtam, a felesége terhes, bevérzett, ezért került kórházba. Nekem erről egy szót se szólt, nem tudtam, h. terhes a felesége. Most olyan szemétnek érzem magam, csak sírok itt egyedül a hotelszobában, h. ennyire átvágtak. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Kérlek ne engem vádoljatok, értelmes válaszokat szeretnék kapni!

2012. máj. 27. 21:16
1 2 3 4 5
 41/47 mesike92 válasza:
Lépj le a szállodából, szakíts meg vele minden kapcsolatot, még a telefonszámod is változtasd meg, ha ez szükségesnek érzed. Egyértelmű volt mire kellettél neki. És a legfontosabb: Soha, de soha ne kezdj ilyen emberrel, mint ez. Képzeld el, ha te vagy a feleség... Sajnálom amúgy ami történt.
2012. jún. 10. 17:24
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Aki nos emberrel kezd, az eleve szamoljon ilyesmivel. Az elso, amit kideritek a pasirol egy buliban, hogy foglalt e. Ha foglalt, akkor elkoszonok. Hazi nyulra nem lovunk! Az nem futott at az agyadon, hogy hazudik mindenben? Hiszen hazas ember es megcsalja a feleseget. Hazudik annak a nonek, akit egykor szeretett. Ha annak hazudik, akit szeretett, gondolod nem hazudik egy idegen nonek? Es ha mar itt tartunk. Tudod rola, hogy kepes megcsalni a parjat, a feleseget. Mit gondolsz, majd teged nem csal meg? Eleve egy megbizhatatlan ember az ilyen.

Nem te valasztottad szet oket, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalasod. (Csak a baba miatt erzed igy) Nem arrol van szo, hogy kiszursz egy szerencsetlen asszonnyal. Magaddal szursz ki. Ugyanugy meg fog csalni teged is. Egy ilyen tisztatalan kapcsolatban akarsz elni? Mit fogsz meselni az ismerosoknek, csaladnak, majdani gyerekeidnek? Mit mondasz, hogyan ismerkedtetek ossze. Hat en szegyelnem...

2012. jún. 10. 17:39
 43/47 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem az a lepontozandó véleményem, hogy én igenis tudni akarnám, ha a férjem megcsalt a terhességem alatt. Ha úgy egyébként félremenne (1x), arra nem biztos, hogy kíváncsi lennék. De én nem akarnék egy olyan mocsadékkal együtt élni, aki képes megcsalni, mialatt én a gyermekünket hordom a szívem alatt. Aki ilyet megtesz egy nővel, az egy erkölcsi nulla. Meg fogja tenni máskor is. Egyszer pedig borul a bili, és akkor kiderül hogy elvesztegetted a fél életed egy ilyen r.hadékra.
2012. jún. 10. 19:43
 44/47 anonim ***** válasza:

Kivel teszel jót,ha elmondod a feleségnek?Magadnak,mert azt hiszed lapátra teszi a felesége,így bünteted a pasit?

Nem biztos, hogy a nő kidobja.Sőt, valószínű a baba miatt együttmaradnak,és megbocsát neki.

A feleség nem tehet semmiről, hol itt az empátia, mert női szolidaritás nincs, aki kapja marja,sajnos...

Az a helyzet ,hogy én is voltam megcsalt feleség,és úgy látom,én is szenvedtem, meg a nő is, akivel megcsalt a férjem.csak a férjem úszta meg szenvedés nélkül.

Ne úgy büntesd a pasit, hogy elmondod a feleségnek.

ha megteszed, nem tudom, hogy fogsz tükörbe nézni ezután...:((

2012. jún. 10. 19:48
 45/47 anonim ***** válasza:
19:43-es mi van ha most volt az a bizonyos általad említett 1X és egy életre megtanulná a leckét ha valaki nem kopogtatna az ajtón és mószerolná be? Nem tudhatjuk...jobb kimaradni belőle. Ha akkora r*hadék, le fog bukni. Én tudom mekkora erőt jelentett hogy a szülés után az első napokban ott volt a férjem nonstop. Egy ilyen élményt bemocskolni...nagyon gusztustalan dolog és visszahozhatatlan ha kimarad.(félreértés ne essék nem védeni akarom a fickót, csak a lemeznek 2 oldala van és nem biztos h a kérdező mindent tud arról a házasságról) Ha nem lenne gyerek a történetben, én sem így gondolnám, ahogy leírtam, de van!
2012. jún. 10. 20:30
 46/47 anonim ***** válasza:

"Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. "

Szerintem csak egy oltári nagy butaságot.

Ocsmányságot akkor csinálsz, ha beállítasz az asszonkához. Pont ez kell neki most, tényleg.

2012. jún. 10. 20:32
 47/47 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy "joga van" tudni, de vajon akarja-e? Mert nem mindenki. Én sem akarnám tudni, főleg nem a nőtől. Ha érdekel valami, akkor odafigyelek, de köszönöm nem kell egy vadidegen kéretlen segítsége, főleg nem azé, akivel kefélt.
2012. jún. 11. 04:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!