Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?
Aki nos emberrel kezd, az eleve szamoljon ilyesmivel. Az elso, amit kideritek a pasirol egy buliban, hogy foglalt e. Ha foglalt, akkor elkoszonok. Hazi nyulra nem lovunk! Az nem futott at az agyadon, hogy hazudik mindenben? Hiszen hazas ember es megcsalja a feleseget. Hazudik annak a nonek, akit egykor szeretett. Ha annak hazudik, akit szeretett, gondolod nem hazudik egy idegen nonek? Es ha mar itt tartunk. Tudod rola, hogy kepes megcsalni a parjat, a feleseget. Mit gondolsz, majd teged nem csal meg? Eleve egy megbizhatatlan ember az ilyen.
Nem te valasztottad szet oket, emiatt ne legyen lelkiismeret furdalasod. (Csak a baba miatt erzed igy) Nem arrol van szo, hogy kiszursz egy szerencsetlen asszonnyal. Magaddal szursz ki. Ugyanugy meg fog csalni teged is. Egy ilyen tisztatalan kapcsolatban akarsz elni? Mit fogsz meselni az ismerosoknek, csaladnak, majdani gyerekeidnek? Mit mondasz, hogyan ismerkedtetek ossze. Hat en szegyelnem...
Kivel teszel jót,ha elmondod a feleségnek?Magadnak,mert azt hiszed lapátra teszi a felesége,így bünteted a pasit?
Nem biztos, hogy a nő kidobja.Sőt, valószínű a baba miatt együttmaradnak,és megbocsát neki.
A feleség nem tehet semmiről, hol itt az empátia, mert női szolidaritás nincs, aki kapja marja,sajnos...
Az a helyzet ,hogy én is voltam megcsalt feleség,és úgy látom,én is szenvedtem, meg a nő is, akivel megcsalt a férjem.csak a férjem úszta meg szenvedés nélkül.
Ne úgy büntesd a pasit, hogy elmondod a feleségnek.
ha megteszed, nem tudom, hogy fogsz tükörbe nézni ezután...:((
"Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. "
Szerintem csak egy oltári nagy butaságot.
Ocsmányságot akkor csinálsz, ha beállítasz az asszonkához. Pont ez kell neki most, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!