Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?
Nem értem, most miért vagy meglepve, eddig is tudtad, hogy nős, nem? Szerintem a feleségnek joga van tudni, de NE MOST, mert most van nélküled is elég baja. Majd ha felépült a gyermekágyból, akkor kellene megtudnia, milyen patkány a férje. Te meg keress magadnak mást.
és 25 évesen bedőlni a "mindjárt válok" szövegnek tényleg elég gáz... most szarul fog esni, amit mondok, de a karácsonyi ajándékot se a Jézuska hozza :D
szerintem sem !!!
Sajnos vesztettél, de lássuk be, soha nem is voltál nyerő pozícióban, csak ez a féreg nem mondta meg neked előre.
Adok ingyen egy nagyon okos tanácsot, ha már a saját fejeddel nem tudsz gondolkodni: Hogy éreznéd magad ha fenyegető vetéléssel bekerülnél a kórházba,rettegnél hogy megmaradjon a gyerek, majd amikor megszületik és azt hiszed most már minden jóra fordul, eléd áll egy senki és közli hogy a férjed félrek*félt vele. Akár együtt maradnak, akár nem, megmérgezed egy kisbaba első heteit, hónapjait azzal hogy a szülei szétmennek vagy válságon mennek át (anyu teje minimum elapad), miért? egy elkrt hétvégéD miatt! borítékolom hogy a pasi sosem lesz tiéd, remélem ilyen hozzáállással ha most nem tanulsz ,visszakapod az élettől amikor majd te várod a gyereked.
És itt az én sztorim, nekem is azt mondta hogy már külön alszanak és szr az egész, csak a gyerekek miatt van vele, én csak szeretni akartam, sosem kértem hogy elhagyja őket, mert ők egy család, vertem bele a lelket hogy nem egy senki, nem lúzer, ahogy beállította magát, aztán beláttam hogy ez nem tart sehová és befejeztük. Mai napig együtt vannak, egyszerre született a 3. gyermeke a feleségétől és nekem az 1. a férjemtől és 30évesen elkezdett egy főiskolát azóta. Hiszem hogy előrébb vittem az életét és nem tapostam bele ahogy te a pasiéba. És egyáltalán nem vagyok büszke rá, de így hozta az élet, dolgunk volt egymással, soha nem tenném meg ezt többé senkivel, mert már látom a dolgokat a feleség és az anya oldaláról is, annak a nőnek sem lehetett könnyű átvészelni azt az időszakot, de megtették együtt és talpra álltak.
Akár görény leszel, akár nem, ebben a történetben TE leszel a legnagyobb vesztes, ezt a több mint 30 válasz is mutatja, amelyek egyike SEM biztat arra hogy ezt most meglépd. Sajnálom hogy ilyen érzéketlen nők vannak a világon.
Miért ne mondaná el az asszonynak? (Már ha igaz ez a kis történetecske?)
Mennyivel jobb ha a gyerek első évei úgy telnek, hogy apu mindenféle nőket tologat, mint ha elválnak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!