Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem eléggé ocsmány...

Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
2 hete vagyok együtt egy nős pasival, én 25, ő már 32. Nagyon szenvedélyes, egy céges bulin jöttünk össze. Mondta, h. nem szereti a feleségét, a váláson gondolkodik, csak pár hetet várjak még. Azt hazudta otthon, h. üzleti úton van, de közben mi lejöttünk Siófokra wellnessre. Ma hívták telefonon nem rég, először nem vette fel, de másodszorra igen. Az anyósa volt, h. a felesége kórházban van, el is indult hozzá, engem meg magamra hagyott. A legrosszabb az, h. mint megtudtam, a felesége terhes, bevérzett, ezért került kórházba. Nekem erről egy szót se szólt, nem tudtam, h. terhes a felesége. Most olyan szemétnek érzem magam, csak sírok itt egyedül a hotelszobában, h. ennyire átvágtak. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Kérlek ne engem vádoljatok, értelmes válaszokat szeretnék kapni!

2012. máj. 27. 21:16
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
38%
A szobát legalább kifizette az "úriember"?
2012. máj. 29. 23:19
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Lépj tovább méltósággal. MÉLTÓSÁGGAL.
2012. máj. 29. 23:22
 33/47 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem, most miért vagy meglepve, eddig is tudtad, hogy nős, nem? Szerintem a feleségnek joga van tudni, de NE MOST, mert most van nélküled is elég baja. Majd ha felépült a gyermekágyból, akkor kellene megtudnia, milyen patkány a férje. Te meg keress magadnak mást.

és 25 évesen bedőlni a "mindjárt válok" szövegnek tényleg elég gáz... most szarul fog esni, amit mondok, de a karácsonyi ajándékot se a Jézuska hozza :D

2012. máj. 29. 23:28
 34/47 anonim ***** válasza:
Legalabb volt annyi meltosag benned, hogy most nem beszelsz a feleseggel?
2012. máj. 30. 20:19
 35/47 A kérdező kommentje:
Még kórházban van, utána néztem mindennek. Várok, amint megszül kitálalok. Így fair. Jobb, ha tudja az igazat és a pasi is bűnhődik talán kicsit.
2012. máj. 31. 22:10
 36/47 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan, annyira szánalmas vagy, kutakodsz, majd ha megszül letámadod, mert ez fair. Te akarsz bosszút állni, hagyd már azt a szerencsétlen nőt békén. Nem ciki egy frissen szült nőhöz ilyennel odaállÍtani.
2012. máj. 31. 22:13
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sem !!!

Sajnos vesztettél, de lássuk be, soha nem is voltál nyerő pozícióban, csak ez a féreg nem mondta meg neked előre.

2012. máj. 31. 22:21
 38/47 anonim ***** válasza:
88%

Adok ingyen egy nagyon okos tanácsot, ha már a saját fejeddel nem tudsz gondolkodni: Hogy éreznéd magad ha fenyegető vetéléssel bekerülnél a kórházba,rettegnél hogy megmaradjon a gyerek, majd amikor megszületik és azt hiszed most már minden jóra fordul, eléd áll egy senki és közli hogy a férjed félrek*félt vele. Akár együtt maradnak, akár nem, megmérgezed egy kisbaba első heteit, hónapjait azzal hogy a szülei szétmennek vagy válságon mennek át (anyu teje minimum elapad), miért? egy elkrt hétvégéD miatt! borítékolom hogy a pasi sosem lesz tiéd, remélem ilyen hozzáállással ha most nem tanulsz ,visszakapod az élettől amikor majd te várod a gyereked.

És itt az én sztorim, nekem is azt mondta hogy már külön alszanak és szr az egész, csak a gyerekek miatt van vele, én csak szeretni akartam, sosem kértem hogy elhagyja őket, mert ők egy család, vertem bele a lelket hogy nem egy senki, nem lúzer, ahogy beállította magát, aztán beláttam hogy ez nem tart sehová és befejeztük. Mai napig együtt vannak, egyszerre született a 3. gyermeke a feleségétől és nekem az 1. a férjemtől és 30évesen elkezdett egy főiskolát azóta. Hiszem hogy előrébb vittem az életét és nem tapostam bele ahogy te a pasiéba. És egyáltalán nem vagyok büszke rá, de így hozta az élet, dolgunk volt egymással, soha nem tenném meg ezt többé senkivel, mert már látom a dolgokat a feleség és az anya oldaláról is, annak a nőnek sem lehetett könnyű átvészelni azt az időszakot, de megtették együtt és talpra álltak.

Akár görény leszel, akár nem, ebben a történetben TE leszel a legnagyobb vesztes, ezt a több mint 30 válasz is mutatja, amelyek egyike SEM biztat arra hogy ezt most meglépd. Sajnálom hogy ilyen érzéketlen nők vannak a világon.

2012. máj. 31. 22:38
 39/47 anonim ***** válasza:
30%

Miért ne mondaná el az asszonynak? (Már ha igaz ez a kis történetecske?)

Mennyivel jobb ha a gyerek első évei úgy telnek, hogy apu mindenféle nőket tologat, mint ha elválnak most?

2012. jún. 10. 16:22
 40/47 anonim ***** válasza:
79%
Tanulj belőle, hogy "a váláson gondolkodom, csak most nem lehet, majd picit később" csak egy kamuszöveg. Átvertek, legközelebb ne dőlj be.
2012. jún. 10. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!