Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem eléggé ocsmány...

Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
2 hete vagyok együtt egy nős pasival, én 25, ő már 32. Nagyon szenvedélyes, egy céges bulin jöttünk össze. Mondta, h. nem szereti a feleségét, a váláson gondolkodik, csak pár hetet várjak még. Azt hazudta otthon, h. üzleti úton van, de közben mi lejöttünk Siófokra wellnessre. Ma hívták telefonon nem rég, először nem vette fel, de másodszorra igen. Az anyósa volt, h. a felesége kórházban van, el is indult hozzá, engem meg magamra hagyott. A legrosszabb az, h. mint megtudtam, a felesége terhes, bevérzett, ezért került kórházba. Nekem erről egy szót se szólt, nem tudtam, h. terhes a felesége. Most olyan szemétnek érzem magam, csak sírok itt egyedül a hotelszobában, h. ennyire átvágtak. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Kérlek ne engem vádoljatok, értelmes válaszokat szeretnék kapni!

2012. máj. 27. 21:16
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
82%
Beláthatod,hogy ilyen kapcsolatba nem szabad többet belemenni.levonhatod a következtetést,hogy mennyire mondanak igazat a nős emberek,egy se áradozott még a feleségéről ha félre akart kettyinteni.Látod a bajban azért a család az első,nem a szerető.mentségedre legyen,hogy furdal a lelkiismeret,képzeld magad egy becsapott feleség helyébe,de nyugodj meg és verd ki a fejedből ezt a férfit.
2012. máj. 27. 21:59
 12/47 A kérdező kommentje:

Nem közvetlen munkatársak vagyunk...

Úgy döntöttem, h. mindent elmondok a feleségének!

2012. máj. 27. 22:03
 13/47 anonim ***** válasza:
64%

Gratulálok. Most került terhesen kórházba, és te borítani akarod a bilit...Ha meghal a baba, a te lelkeden fog száradni, remélem tisztában vagy vele.

Még akár sajnálni is lehetne téged, de ezek után. Csak egy hülye, hisztis, egójában sértett liba vagy, semmi több.

2012. máj. 27. 22:21
 14/47 anonim ***** válasza:
66%
eggyet értek a 7.el
2012. máj. 27. 22:27
 15/47 anonim ***** válasza:
73%
ez a kérdés vagy kamu vagy te 1 nagyon buta nő vagy...
2012. máj. 27. 22:30
 16/47 anonim ***** válasza:
83%

Ne mondd el a feleségnek, van neki elég baja. Nem álszenteskedésből mondom ezt, én is találkozgattam nős emberrel (igaz, mi nem feküdtünk le), és hidd el, tényleg mindegyiknek a család az első, ez már így szokott lenni. A legtöbb, amit tehetsz, hogy hagyod a fenébe az egészet, és legközelebb nem kezdesz nős pasival, akármit mond. 99%-uk nem mondja komolyan azt, hogy majd elválnak, ez csak olyan kamuszöveg.

Nézd, megértem, hogy sz*rul érzed magad, de fogd fel úgy, hogy jó tanulság volt, és a jövőben nem mész bele ilyen helyzetbe. Ennél többet nem tehetsz. De tényleg ne kavard a masszát a feleségnél, neked ettől nem lesz jobb, az asszonynak viszont még sokkal sz*rabb, ez meg most tényleg nem hiányzik neki sztem.

Fel a fejjel, hidd el, megérdemelsz Te egy olyan pasast is, aki csak téged akar, és nem csak másodhegedűs lennél nála.

27/N

2012. máj. 27. 22:34
 17/47 anonim ***** válasza:
72%

még ocsmányabb dolgot akarsz tenni? az az asszony már épp eléggé összetört. lehet hogy most vesztette el a gyerekét, te pedig kitálalnád hogy egy g.ennyel él együtt?

attól hogy átvágott téged ez a ..., még nem kellene szívtelennek lenned más ártatlannal. egyáltalán ne hidd hogy majd jót teszel annak a nőnek azzal hogy elmondod.

én tudom, benne voltam ugyanebbe.

nem lehetsz biztos benne hogy a feleség hogy fog reagálni. lehet hogy annyira imádja a férjét, hogy majd neked támad. nálam pl. idegsokkot kapott a feleség, aztán az utcán nekem támadt.

csak azt hittem, jót teszek hogy elmondom hogy átrázott a férje mikor azt mondta, nincs senkije és kiderült hogy van.

hát nem tettem jól

2012. máj. 27. 23:57
 18/47 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos nagyon valószínű, hogy csak álltat téged a "váláson gondolkodok" dumával, hogy egy darabig szórakozzatok, és megadd neki azt, amit otthon a feleségétől nem kap meg. Vagy csak egy kis "friss húsra" vágyik, és gyakorlatilag nem érdekli, hogy te mit érzel és mennyire fog megbántani, amikor kiderül, hogy nem lesz semmiféle válás.
2012. máj. 28. 00:33
 19/47 anonim ***** válasza:
75%

Jajj ne mond el a feleségnek kérlek... Te tudtad, hogy nős,mégis belementél a wellnessbe, szóval eleve kockáztattál.....Legalább te nem leszel tőle terhes! Majd a felesége szív még mellett eleget ne aggódj,lehet nélküled is széthullik később a családja. Szóval, NE AVATKOZZ BELE.

Kerüld el jó messziről,és sose keresd őt.Ha ő keres,ne válaszolj neki,cserélj telefonszámot és kész.

Engem már csalt meg pasi az exével,majd az exé is megcsalta.De akkor már kénytelen volt házasodni,mert terhes lett tőle a 3. nőci....

2012. máj. 28. 01:31
 20/47 anonim ***** válasza:
92%

Ha valóban megkeresed ezzel a feleségét,aki veszélyeztetett terhes,akkor jöhet majd az újabb:

"Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam.Mit tegyek most?" kérdés.

Azt hiszem arra már nem fogok válaszolni...

2012. máj. 28. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!