Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?
Nem közvetlen munkatársak vagyunk...
Úgy döntöttem, h. mindent elmondok a feleségének!
Gratulálok. Most került terhesen kórházba, és te borítani akarod a bilit...Ha meghal a baba, a te lelkeden fog száradni, remélem tisztában vagy vele.
Még akár sajnálni is lehetne téged, de ezek után. Csak egy hülye, hisztis, egójában sértett liba vagy, semmi több.
Ne mondd el a feleségnek, van neki elég baja. Nem álszenteskedésből mondom ezt, én is találkozgattam nős emberrel (igaz, mi nem feküdtünk le), és hidd el, tényleg mindegyiknek a család az első, ez már így szokott lenni. A legtöbb, amit tehetsz, hogy hagyod a fenébe az egészet, és legközelebb nem kezdesz nős pasival, akármit mond. 99%-uk nem mondja komolyan azt, hogy majd elválnak, ez csak olyan kamuszöveg.
Nézd, megértem, hogy sz*rul érzed magad, de fogd fel úgy, hogy jó tanulság volt, és a jövőben nem mész bele ilyen helyzetbe. Ennél többet nem tehetsz. De tényleg ne kavard a masszát a feleségnél, neked ettől nem lesz jobb, az asszonynak viszont még sokkal sz*rabb, ez meg most tényleg nem hiányzik neki sztem.
Fel a fejjel, hidd el, megérdemelsz Te egy olyan pasast is, aki csak téged akar, és nem csak másodhegedűs lennél nála.
27/N
még ocsmányabb dolgot akarsz tenni? az az asszony már épp eléggé összetört. lehet hogy most vesztette el a gyerekét, te pedig kitálalnád hogy egy g.ennyel él együtt?
attól hogy átvágott téged ez a ..., még nem kellene szívtelennek lenned más ártatlannal. egyáltalán ne hidd hogy majd jót teszel annak a nőnek azzal hogy elmondod.
én tudom, benne voltam ugyanebbe.
nem lehetsz biztos benne hogy a feleség hogy fog reagálni. lehet hogy annyira imádja a férjét, hogy majd neked támad. nálam pl. idegsokkot kapott a feleség, aztán az utcán nekem támadt.
csak azt hittem, jót teszek hogy elmondom hogy átrázott a férje mikor azt mondta, nincs senkije és kiderült hogy van.
hát nem tettem jól
Jajj ne mond el a feleségnek kérlek... Te tudtad, hogy nős,mégis belementél a wellnessbe, szóval eleve kockáztattál.....Legalább te nem leszel tőle terhes! Majd a felesége szív még mellett eleget ne aggódj,lehet nélküled is széthullik később a családja. Szóval, NE AVATKOZZ BELE.
Kerüld el jó messziről,és sose keresd őt.Ha ő keres,ne válaszolj neki,cserélj telefonszámot és kész.
Engem már csalt meg pasi az exével,majd az exé is megcsalta.De akkor már kénytelen volt házasodni,mert terhes lett tőle a 3. nőci....
Ha valóban megkeresed ezzel a feleségét,aki veszélyeztetett terhes,akkor jöhet majd az újabb:
"Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam.Mit tegyek most?" kérdés.
Azt hiszem arra már nem fogok válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!