Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem eléggé ocsmány...

Azt hiszem eléggé ocsmány dolgot csináltam. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
2 hete vagyok együtt egy nős pasival, én 25, ő már 32. Nagyon szenvedélyes, egy céges bulin jöttünk össze. Mondta, h. nem szereti a feleségét, a váláson gondolkodik, csak pár hetet várjak még. Azt hazudta otthon, h. üzleti úton van, de közben mi lejöttünk Siófokra wellnessre. Ma hívták telefonon nem rég, először nem vette fel, de másodszorra igen. Az anyósa volt, h. a felesége kórházban van, el is indult hozzá, engem meg magamra hagyott. A legrosszabb az, h. mint megtudtam, a felesége terhes, bevérzett, ezért került kórházba. Nekem erről egy szót se szólt, nem tudtam, h. terhes a felesége. Most olyan szemétnek érzem magam, csak sírok itt egyedül a hotelszobában, h. ennyire átvágtak. Mit tanácsoltok? Mit tegyek? Kérlek ne engem vádoljatok, értelmes válaszokat szeretnék kapni!

2012. máj. 27. 21:16
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
75%
Tele van a világ ilyen ringyó szemét pasikkal. Szakítsd meg a kapcsolatot vele, majd ha jobban lesz a felesége, mondd meg neki mekkora r*hadék a férje. Ilyen szemét pasi jobb ha egyedül marad.
2012. máj. 28. 14:11
 22/47 anonim ***** válasza:
89%
Voltam ilyenben, sajnos, én is épp ilyen naiv voltam és épp 25 éves. Az a minimum hogy behúzod füled farkad, tanulsz az esetből és nem kavarod bele a feleséget. Ő az aki nem tehet semmiről, mégis benne forgatnád meg a kést? A megcsalás volt a te ügyed, a házasságuk az övéké.
2012. máj. 28. 17:13
 23/47 anonim ***** válasza:
86%
Nem elég ocsmány amit tettél?még nagyobb fájdalmat akarsz okozni,valakinek aki neked soha,nem ártott te viszont annál többet neki.Eleinte még sajnáltalak is,de neked nincs lelkiismereted.Gratulálok dúld fel egy család életét,csak mert nem elégítették ki a vágyaidat.Ha megteszed,hogy szólsz a feleségének,akkor sem lesz ez a pasi a tied.Sőt!!! remélem duplán kapod ezt vissza az élettől.nagyon felháborító,hogy 25 évesen csak ennyi eszed van!
2012. máj. 28. 18:22
 24/47 anonim ***** válasza:
81%
te totál hülye vagy hugi 25 évesen is már pardon. A legnagyobb poén lenne ha kibukna a dolog és megtépne az asszony is meg a pasi is ezek után.
2012. máj. 28. 19:01
 25/47 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos mindig ez van.

Előadják, hogy már semmi nincs közöttük, nem is alszanak együtt, már elválnak. Na még nem válnak el, egy kicsit hadd legyen nagyobb a gyerek szegény, de már alig várja, hogy veled lehessen. Na hát izé az a helyzet, hogy véletlen terhes lett az asszony.. De tényleg nincs SEMMI közöttük, tényleg komolyan, csak egyszer épp véletlen valahogy és mit ad isten pont terhes lett. De utána tényleg elválnak, komoly, csak téged szeret, csak akkor még most had szülessen meg a gyerek. Most már hadd legyen kicsit nagyobb. Most kutyafüle probléma van, de majd utána.. Blablabla. Hazug dögök, nem szabad neki bedőlni.

Majd, amint hivatalos iratokkal igazolja, hogy már folyamatban a válóper, nem élnek együtt és vége, akkor. De addig, csak mese habbal, mert hát jó neki otthon, vasalják az ingjét, adnak neki enni, jól megvan a gyerekkel, együtt is egész jól elvannak, csak hát a változatosság az kell neki, ha meg megmondja, hogy mucika csak dugni akarok, akkor nem vagy olyan odaadó, meg lehet nem is hagyod magad megkefélni..

2012. máj. 29. 20:10
 26/47 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy ne mondd el neki. Minek is? Neki csak szarabb lesz tőle. Neked se lesz jobb. Ha meg azért mondanád el, hogy akkor hátha meggyorsul a dolog és a tiéd lesz hamarabb a pasi, akkor lásd a fentieket, csak kamu, amiket neked mondott, és ha elmeséled a feleségének, akkor majd úgy fog rád gondolni, hogy a rohadt krva beleköpött a levesembe. Szóval úgyse kapod meg.
2012. máj. 29. 20:14
 27/47 anonim ***** válasza:
76%

"Az a minimum hogy behúzod füled farkad, tanulsz az esetből és nem kavarod bele a feleséget. "

egyet értek

rázd le a pasit, és lapíts

máskor nézd meg, hova rakod a ...

2012. máj. 29. 20:21
 28/47 anonim ***** válasza:
64%

"Mondta, h. nem szereti a feleségét, a váláson gondolkodik, csak pár hetet várjak még."

Miért nem vártál? És most mégis neked mitől lesz jobb, a feleség ebben a helyzetben megbocsát, te meg ugyanúgy át lettél verve.

2012. máj. 29. 20:28
 29/47 anonim ***** válasza:
89%
Ott vagy még a wellness-ben vagy haza mentél? Gondolom, beszéltél azóta a pasival, milyen magyarázatot adott? Nehéz ügy ez az elmondani vagy hallgatni. Azt tudom, hogy én személy szerint ha ilyen helyzetben lennék mint a feleség, szeretném tudni az igazat. Nem szeretnék egy patkánnyal élni. Igazából voltam hasonló helyzetben, én is terhes voltam, és sajnos a párom flörtölt valakivel. Én kidobtam mikor megtudtam. Később újra összeköltöztünk, de ha most, 2 év után tudnám meg, hogy nem csak flört volt, elhagynám. És örülnék, ha megtudják az igazat, mert az igazság attól még van, hogy én nem tudok róla, és nem szeretném úgy leélni az életem, hogy az valójában nem is olyan, mint ahogy én azt hiszem. Nem szeretek mindenben én dönteni, de az, hogy milyen emberrel élek együtt, az nekem fontos. De ez persze én vagyok. Lehet, hogy a pasid felesége nem ilyen. Persze, az is kérdès, hogy te miért akarod elmondani? Bosszúból?
2012. máj. 29. 22:19
 30/47 anonim ***** válasza:
89%

hadd szüljön meg nyugiban ....

van elég baja

2012. máj. 29. 22:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!