Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglátszik valakin, ha jó...

Meglátszik valakin, ha jó ember, tisztaszívű, kedves?

Figyelt kérdés

Nem régiben láttam egy lányt, akin annyira érződött a "tisztasága", vagyis a kedvessége, jósága.

Azóta is ilyen lány után kutatok, nem sok sikerrel:D

ti megszoktátok látni, ki az igazán jó ember, akár nő, akár férfi?

2012. máj. 27. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan, hogy valaki mindenkivel jószívű, nem is lehet, mert akkor kihasználják. Az ember legyen jószívű a családtagjaival, barátaival. Minden normális ember jószívű a szeretteivel. Ez pedig nem látszik feltétlen mindenkin. Főleg ha épp rossz hangulatban van, szomorú, vagy ideges, mérges valaki, máris nem látni rajta semmilyen kedvességet, pedig lehet, hogy az.
2012. máj. 27. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül. A mi sulinkban van két tanár, az egyik állandóan mosolyog, aranyos, mindig kedves, engedékeny volt. A másik mord, szigorú, mindig leszidja, aki rossz, ráadásul csúnya is. Az elsőt imádták a gyerekek, a másodikat utálták. Aztán a kedves sokszor igazságtalan, bemószerolt mindenkit a dirinél, a csúnya meg megvédte a rosszakat is, szigorú volt, de igazságosan osztályozott. Később kiderült, ő szereti a gyerekeket, és a mord külseje egy jószívű embert takar. De ehhez hosszú hónapok kellettek.
2012. máj. 27. 20:32
 13/18 anonim ***** válasza:

igen, látszik. a szemén valahogy

nem tudnám megmondani pontosan, de egy gonosz embernek más nézése van. olyan sunyi, oldalra pillantó vagy éppen nagyon szűkre összehúzza a szemét

és még ha világos is a színe, ilyen sötét árnyékként ott ül benne a harag/gyűlölet

persze, meg lehet játszani hogy valaki jó. ideig-óráig

de azt nem tudják elérni hogy messziről látsszon róluk a jóság, mert az csak az olyan emberek sajátja akik valóban híján vannak az irigységnek, utálatnak

én ismerek ilyen embereket

2012. máj. 27. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ó igen,meglátszik,szerencsére én ismerek néhány ilyen embert.Ebből a fajtából sajnos nagyon kevés volt,van,lesz.Őket tekintem én a példaképemnek.Anyukám is ilyen.

Szerintem az ilyen embereket főleg a beszédjükről lehet felismerni.Ők nem beszélnek csúnyán,sohasem mondanak rosszat másokra,nem pletykálnak,nem beszélnek felesleges dolgokról.A hangjuk nyugodt és derűs.

Mindenkit meghallgatnak,senkivel sem bunkók,esetleg csak akkor,hogyha önvédelemről van szó.Nem nevetnek ki,nem kritizálnak másokat.

Valamint általában mosolyognak.Az ilyen emberek hisznek a jóban,sohasem veszítik el a reményt és ezt az optimizmust észre lehet venni rajtuk.

Elsőre mindenkiről a legjobbat feltételezik,persze ez nem azt jelenti,hogy hagyják magukat kihasználni,mert két külön dolog valakinek bizalmat adni és megnyílni neki.

Ja és azt vettem észre,hogy az ilyen embereknek hihetetlen nagy energiájuk van és mivel hisznek a jóban,ezért tényleg jó dolgokat vonzanak be az életükbe! :)

Remélem,hasznos volt a válaszom!

Milyen volt az a lány??Tényleg érdekel!

20/L

2012. máj. 27. 23:06
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

#13 és #14

:DDDD de kis aranyosak vagytok...

fura dolog ez, mert általában engem jó embernek hisznek, közben meg... :)

2012. máj. 27. 23:23
 16/18 anonim ***** válasza:
...közben meg idővel rájönnek hogy nem? (:
2012. máj. 27. 23:39
 17/18 A kérdező kommentje:

köszönöm az újabb válaszokat!

nagyon jókat írtatok:)

az a lány? hát...nem is tudom, hogy írjam...:) vékonyka, de magas, barnás hajú, meleg tekintetű, szelíd mosolyú, vékony hangú lány volt...a hangjából nem sokat hallottam igaz, de olyan vékonyka volt az is:D

így leírva inkább aranyosnak tűnik, de emellett olyan tisztaság, kedvesség sugárzott róla:)

igaz, hogy sokszor csal a külső, ezt én is tapasztaltam mondjuk...de azért az is látszik, ha valaki jó ember...

akkor nem adom fel a keresést:D

2012. máj. 27. 23:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Én látni nem igazán szoktam, de ha már beszélek is vele, vagy jobban megismerem, akkor egyértelműen észreveszem, hogy jó, vagy rossz, optimista vagy pesszimista, stb.

Én is ismerek egy ilyen lányt, akit ráadásul már barátnőmnek mondhatok, ő csupa szeretet, empatikus, ambíciózus, optimista, hisz magában és az emberekben. Egyetlen "rossz" tulajdonsága, hogy sokat beszél :D

Ja, és már újabban engem is belevisz a kedvességbe :)))

2012. máj. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!