Mit gondoltok az ilyen ember (rek) ről?
Az ilyen valóban nem normális. Nekem volt sógorom volt ilyen. Fizetni semmiért, amit lehet ingyen szerez meg, azonban a baráti segítségért is pénzt kér.
Ne foglalkozz vele, rövid időn belül felismeri ezt a környezete, megszűnnek a segítségek irányába és elveszíti minden emberi kapcsolatát.
Ezen kár idegeskedni. Vannak ilyen emberek. Te ne segíts neki aztán csinálja ahogy akarja.
Exem volt ilyen,lehuzott mindenkit akit tudott,többek közt engem és a szüleit is.
Pedig nem keresett rosszul.
De nagyon nagyot esett amikor egyszerre elégeltük meg,és miután én szakitottam, a szülei is kitették,mert nem volt hajlandó beszállni a rezsibe (de elvárta a napi kétszeri meleg kaját,nasit,mindent)
undoritó állatfaj
Ő a szó szerinti ingyen élő :-) Amíg kap, addig a végtelenségig szemtelen, és nem érdekli mit gondolnak róla. Vannak ilyen típusú emberek, ha egyszer kétszer adsz, akkor rászokik. A szomszédunk is hasonló, bár nem ilyen durván, de kölcsön kér dolgokat és már a végén nekem kell visszakérni. Pitiáner, aprónak tűnő dolgokat, amit ő is megvehetne, de egyszer kölcsön kapta, utána rászokik, hogy mindig elkéri, ahelyett, hogy venne. No az én szomszédom észre vette magát, illetve észre vetettem, mert a végén már húztam a számat.
Kérdésre válaszolva nem tudom mit gondoljak. Aki ilyen, nem érdekli, hogy mit gondolnak róla, csak neki jó legyen. Pofátlan, önző, antiszocializált.
ma 08:40
lehet nem keres eleget, de nekem nem enne pofám úgy a másik autójával járni hogy nem fizetek benzint, ha meg fizetnék akkor már ott a sajátom, ha meg kocsija van valakinek akkor fizet rá ezt azt, mi értelme ha ott áll, még ha néha is , akkor adja el máris lesz pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!