Mit gondoltok arról, ha két ember összeházasodik úgy hogy az egyik fél (esetleg mindkettő) nem szerelmes a másikba? Mennyire gyakori ez?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 12:08
1/12 anonim válasza:
Ez a ha ló nincs jó a szamár is esete. Szerintem.
Nem tudom mennyire lehet gyakori.
2/12 anonim válasza:
Minek akkor összekötni az életüket?
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori. Elviekben működhet a házasság, ha azonos az életfelfogásuk, azonos célok vezérlik őket, és nem létszükséglet egyik félnek sem a magas hőfokon való érzelmi lángolás.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire gyakori, de ha nekik ez így jó, akkor részemről rendben.
5/12 anonim válasza:
nagyon ritka az amikor égbekiáltó érzelmek működnek a felek között ami nem is baj,de sok esetben még ennek a negyede sem működik.Sok ilyet ismerek és mindegyiknek megvan a maga története.Az ok egyszerű senki nem szeretne örök időkig várni ezért van hogy összekötik az életüket olyan emberrel akit csak kedvelnek,rosszabb esetben megtűrnek.Kérdés megéri e.Nyugodtan lehet puffogni a szent életű embereknek de megmondom neked amennyi házasságot kapcsolatot eddig láttam azt mondanám %éko arányban olyan 30%ék a valós igazi érzelmeken alapuló kapcsolatok aránya.Lehet még sokat is mondtam...
6/12 anonim válasza:
Sok kultúrkörben van ez így ma is és régen mindennapos volt, hogy a szülők választottak és a vagyon vagy a rang volt a döntő. Ennek ellenére sok ilyen házasság volt működőképes.
7/12 anonim válasza:
Ugyan nem szerencsés, de működhet a dolog, kérdés azért hány évesek.
A szerelem vakká tesz, mondja a mondás. Ez tényleg igaz..
Ha szerelmesen házasodnak össze, akkor szerelem múltával vesznek észre olyan (nyilván) negatívumokat, amelyek kikezdik a kapcsolatot és váláshoz vezethet.
Ha csak szeretet van, akkor van megértés is, jobban tolerálják egymás hibáit, nincsenek (szerelmesen észre nem vett) túlzó elvárások..
Ezt figyeltem meg a második-harmadik házasságot kötőknél..
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez elég gyakori lehet, úgy látom az emberek többsége fél kilépni egy rosszul működő kapcsolatból. Szimplán megszokásból vannak együtt.
9/12 anonim válasza:
szerintem meg azok az emberek akik mondjuk több éve együttvannak és nagyon szeretik egymást már nem biztos hogy szerelmesek is. a két dolog különbözik. én nagyon szeretem a párom több mint 2 éve élünk együtt, nélküle el sem tudnám képzelni az életem , ő az igazi számomra de már nem vagyok belé szerelmes úgy mint az elején. és össze fogunk házasodni. viszont az teljesen más dolog mikor sosem voltak szerelmesek és úgy házasodnak..
10/12 anonim válasza:
A házasságok kb. fele előbb-utóbb válással végződik, ami nem véletlen, és igen gyakori, hogy a probléma gyökere már ott lappang a kapcsolat kezdetén. Például sok, harminc körüli egyedülálló lány esik pánikba, mivel az összes barátnő férjhez ment és babázik. Úgy érzik, hogy le vannak maradva, és hozzámennek az első szembe jövő félnótáshoz, akin gatya van. Gyors esküvő, egy év múlva gyerek, és pár év múlva rájön arra, hogy semmi köze a másikhoz, mert egy darab közös témájuk, programjuk nincsen. Vannak olyanok, akik a környezetüknek való megfelelés miatt házasodnak, de olyanok is, akik egyszerűen jónak találják a másikat az ágyban, csak arról feledkeznek meg, hogy a párkapcsolat nem csak a szexből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!