Meglátszik valakin, ha jó ember, tisztaszívű, kedves?
Figyelt kérdés
Nem régiben láttam egy lányt, akin annyira érződött a "tisztasága", vagyis a kedvessége, jósága.
Azóta is ilyen lány után kutatok, nem sok sikerrel:D
ti megszoktátok látni, ki az igazán jó ember, akár nő, akár férfi?
2012. máj. 27. 18:04
1/18 anonim válasza:
én inkább a rosszat,megérzés szeren
2/18 anonim válasza:
Igen, aki jószívű azon meglátszik ,szintúgy az is ha rossz.
3/18 anonim válasza:
sokan megtudják játszani ám :) ezt már csak magamról is tudom...
4/18 anonim válasza:
ha ismered az emberi gesztusokat akkor nem tudják megjátszani magukat előtted, 1 ember sem tud teljesen másképp viselkedni
5/18 anonim válasza:
Ha a tisztaság alatt a mérhetetlen naivitást érted, igen..
6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
nem naivitást, hanem minden téren tisztaságot, aki kedves, aranyos, együttérző, hűséges, jószívű, önzetlen, szeretetreméltó, aki tud szeretni, szóval érted...nagyon jó ember:D
2012. máj. 27. 18:18
7/18 anonim válasza:
rajtam meglátszik állítólag, ezért fiatalabbnak is gondolnak sokat :)
8/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 27. 18:32
9/18 anonim válasza:
Szia!
Múltkor találkoztam egy ilyen lánnyal Tiszaújvárosban:)
Nagyon kevés van szóval keresd.
Én beszélgettem is vele.
10/18 anonim válasza:
A mai világban már nagyon nehéz ilyen embereket találni, aki jó ember akar lenni, már az sem tud, hiába sugárzik róla, hogy jó embernek született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!