Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tanácsoltok? Engedjem,...

Mit tanácsoltok? Engedjem, hogy "élje ki magát? "

Figyelt kérdés

A párommal 5 éve vagyunk együtt, én 23 éves vagyok, ő 25. Az esküvő témán gondolkodunk. Most azonban megfordult a fejemben valami és nem tudom hogy mit lépjek. Már egy ideje látom, hogy szívesen eljár a haverokkal inni, bulizni. Mindig együtt mentünk hétvége esténként, de én hamarabb megunom, és inkább mennék haza. Nem igénylem már a bulit és az ivászatot. Ő azonban általában még maradna egy-két sör erejéig. Eddig ő sem igényelte annyira a szórakozást, s azt hittem "megkomolyodtunk".

Tegnap este nem volt kedvem menni, és mondtam menjen nyugodtan nélkülem a haverokkal. Ma mikor meséli hogy mi volt akkor derült ki, hogy ő tulajdonképpen nagyon jól érezte magát, nyugodtan ihatta a sört, mert nem kellett feszélyezve érezze magát, hogy esetleg én nem örülök, ha mégegyet megiszik, és még bulizni is jobban tudott nélkülem. Nem magával a kiruccanással van gondom, mert nem ez az első hogy nélkülem megy el, hanem hogy ő ezt igényli... És nélkülem jobban megy :(

Nem tudom mit tegyek :( Ha megyek vele akkor vagy én nem érzem jól magam egy idő után s akkor inkább felajánlja hogy menjünk haza, vagy kínzom a jókedvet s akkor maradunk, de persze az sem az igazi. Ha elmegy egyedül akkor ő jól érzi magát, engem meg esz a fene, hogy ez a jókedv miért nem megy együtt bulizáskor is :(

Mit tegyek? El kellene beszélgessek vele, hogy azért egy olyan férfinak, aki jövő nyáron esetleg esküvőre készül nem a tini énje kellene uralkodjon rajta, vagy hagyjam így a dolgokat hátha kiéli magát s megunja? Viszont ez utóbbi esetben félek, hogy eltávolodunk :(

(Más lányról nincs szó, a bulizni járást csupán a szórakozás értelmében kell venni)

2012. máj. 27. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A régi pasim is csak nélkülem volt el, velem soha. A mostanival bezzeg annyira jókat bulizunk :) pont ugyanolyan mértékben vagyunk bulisak és életem legjobb szilveszterét töltöttem vele. Még kis tánckoreográfiát is összehoztunk egy idióta zenére :) Szerintem vagy belenyugszol, hogy ő neki más a buliigénye, igazodsz hozzá, vagy hagyjátok abba. Te döntöd el. Gondolom egy ötéves kapcsolatot nem akarsz annyira felrúgni, így szerintem a kompromisszum a legjobb megoldás. Szerintem amíg ő annyira jól érzi magát a haverokkal esetleg te csinálhatnád a kedvenc elfoglaltságod, hogy ugyanolyan jól érezd magad :)
2012. máj. 27. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Már kezdesz sárkányosodni, mi lesz később?
2012. máj. 27. 13:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt a családunkban alkoholista, a nagynéném.

Én kifejezetten mértékkel iszom, mert a gyomrom nem igazán bírja, előbb dobja ki a piát, minthogy komolyabban be tudjak rúgni.

Anyámnak az volt a lövése, hogy genetikailag hajlamos vagyok az alkoholizmusra, így ha meglátott egy pohár bort a kezemben, már jött a szentbeszéd és a jajgatás.

Azóta eltelt 15 év, azóta se lettem alkoholista, viszont anyámmal megromlott a viszonyom, többek között ezért is.

Azért, mert apád alkoholista volt, nem fog mindenki azzá válni, aki alkoholt fogyaszt. Akiben meg hajlam van rá, az maximum könnyebben és gyorsabban lesz stressz (otthoni b...gatás) miatt alkesz. Szóval a legtöbb, amit elérhetsz ezzel, az az, hogy ha van benne hajlam, akkor hamarabb kijön, mert jobb lesz a haverokkal inni, mint a sárkánnyal otthon lenni.

2012. máj. 27. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezer százalék, hogy házasodni akartok????

Mi nem vagyunk együtt 5 éve (csak másfél) de mégis meg tudunk beszélni ilyen pici dolgokat, ellentéteket...

Gondold végig mennyire tudod elfogadni ezt a "bulizást"...és abban sose reménykedj, ha nem tetszik valami a Párodban, hogy maaajd megváltozik...

Mert nem biztos, hogy megfog. Szóval kell így ahogy most van vagy nem? Erre keresd meg a választ és rendben lesztek.

Minden jót!

23N

2012. máj. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!