Práter utcába engedjem a lányomat? (8. ker)
El. Főleg ha a körúthoz közeli részen lakik. Azon a környéken van a Corvin negyed ;).
Én a tavaszmezőben laktam 2 évig.
Én sokszor járok arra és nyugodt szívvel hívom gettónak. De napközben nem vészes, van ott egy iskola is, elég sok fiatal mászkál napi szinten tehát. Én is odajárok, egy esti képzésre, 5-re megyek és 9-kor jövök ki. Még nem öltek meg, de ha nem muszáj, azért hobbiból nem grasszálok. Engedd el szerintem, de este már ne sétáljon kint egyedül!
20/L
Én a Blaha Lujza térhez közel jártam 6 évig gimnéziumba, és felnőttem, igaz láttam cifrákat, de aki nem burokban nevelkedik, az mind lát.
Engedd el, ha nem hívja ki maga ellen a sorsot, nem nagyobb az esélye annak, hogy valami történjen vele mint Pest más részein.
azért az durva, hogy egy felnőtt anya/apa nem tudja milyen környék a Práter, és itt kérdezgeti, hogy elengedje-e a gyerekét...
ha sötétedés előtt elindul haza, akkor a körúton már nem esik baja, de éjszaka nem ajánlott egyedül egy fiatal lánynak ott sétálnia.
Semmi baj nem fogja érni, engedd el nyugodtan.
(Én itt lakom a Losonci téren, napi szinten sétálok a Práter utcában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!