Szerintetek meddig engedjem el este a 15 éves lányomat a barátaival?
Én most vagyok 34/L, és anno hétköznap 10-ig mehettem el,
hétvégén asszem 15 évesen 11-ig, ha ismerősökkel voltam, és valaki hazakísért.
nem az a kérdés hogy meddig engeded el, hajnali 3kor sem veszélyesebb, mint este 10kor.
kérdezd meg, a barátai meddig járnak el.
az a lényeg hogy együtt jöjjön haza a barátnőjével aki pl nálatok alszik, VAGY adj neki pénzt taxira VAGY menj érte ha van kocsitok. a biztonság a fontos, nem az, hogy 11kor alszik-e el vagy hajnalban....
nekem néha azt modták a szüleim, ha tényleg pl koncertre mentünk és messze volt, hogy pirkadatkor jobb hazamenni mint éjnek évadján. mert nincs sötét = kevésbé veszélyes.
..meg azért mondom mert egyszer engem megtámadtak a megállóban és este 11 volt és tele volt a megálló (városliget), jó, nem lett bajom, de....
szóval az a lényge hogy a lányod biztonságban jusson haza. ha éjfélkor van egy konvert és hajnali fél 5ig buliznak, akkor legalább már pirkad és jár a bkv :D
de egyedül ne is taxizzon, legyen akkor rendelt taxi akkor tudják ki a sofőr, d ene utcán leintőst.
és mindig legyen a telefonján kredit,
ne igya magát részegre,
ne keverje az alkoholokat
és ne fogadjon el idegentől italt, azt igya amit az orra előtt tölt a poharába a csapos vagy az orra előtt nyit ki.
engem 15évesen éjfélig engedtek el, de oránként hivott anya hogy minden rendben van e és ha éjfélre nem értem haza 2-3 hétig nem mehettem hétvégén bulizni.
20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!