Mit tanácsoltok? Engedjem, hogy "élje ki magát? "
A párommal 5 éve vagyunk együtt, én 23 éves vagyok, ő 25. Az esküvő témán gondolkodunk. Most azonban megfordult a fejemben valami és nem tudom hogy mit lépjek. Már egy ideje látom, hogy szívesen eljár a haverokkal inni, bulizni. Mindig együtt mentünk hétvége esténként, de én hamarabb megunom, és inkább mennék haza. Nem igénylem már a bulit és az ivászatot. Ő azonban általában még maradna egy-két sör erejéig. Eddig ő sem igényelte annyira a szórakozást, s azt hittem "megkomolyodtunk".
Tegnap este nem volt kedvem menni, és mondtam menjen nyugodtan nélkülem a haverokkal. Ma mikor meséli hogy mi volt akkor derült ki, hogy ő tulajdonképpen nagyon jól érezte magát, nyugodtan ihatta a sört, mert nem kellett feszélyezve érezze magát, hogy esetleg én nem örülök, ha mégegyet megiszik, és még bulizni is jobban tudott nélkülem. Nem magával a kiruccanással van gondom, mert nem ez az első hogy nélkülem megy el, hanem hogy ő ezt igényli... És nélkülem jobban megy :(
Nem tudom mit tegyek :( Ha megyek vele akkor vagy én nem érzem jól magam egy idő után s akkor inkább felajánlja hogy menjünk haza, vagy kínzom a jókedvet s akkor maradunk, de persze az sem az igazi. Ha elmegy egyedül akkor ő jól érzi magát, engem meg esz a fene, hogy ez a jókedv miért nem megy együtt bulizáskor is :(
Mit tegyek? El kellene beszélgessek vele, hogy azért egy olyan férfinak, aki jövő nyáron esetleg esküvőre készül nem a tini énje kellene uralkodjon rajta, vagy hagyjam így a dolgokat hátha kiéli magát s megunja? Viszont ez utóbbi esetben félek, hogy eltávolodunk :(
(Más lányról nincs szó, a bulizni járást csupán a szórakozás értelmében kell venni)
Én ugyan lány vagyok, de értem a pasidat (azt hiszem). Én se tudtam soha igazán jót bulizni, ha ott volt a pasim. Feszélyezve éreztem magam, főleg ha azt láttam, hogy ő már unja. Nem tudtam elengedni magam, nem tudtam úgy beszélgetni a barátaimmal, aggódtam, hogy mi lesz, ha egy másik pasi odajön táncolni. Nem pasizni akartam, egyszerűen csak szórakozni, és ebbe nekem belefér, hogy táncoljak egyet valaki mással is (na nem a simulós, szexet imitálós táncról van szó!). De ez nem a pasim ellen szólt, egyáltalán nem arról volt szó, hogy nem érzem jól magam vele. Mentünk sokszor együtt is, de nekem kellettek a "csajos esték" is.
Szóval szerintem ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket, ettől még nagyon szerethet téged.
24N
"Azt elfelejtettem leírni, hogy a boldog házasság titka a szerető alkalmazkodás."
Ezt sikerült úgy olvasnom, hogy "...a szerető alkalmazása" - köszönöm hidegfront :)
Kérdező, a férjem 40, felnevelt már egy gyereket tisztességgel, de ha néha elmegy a haverjaival bulizni, egyrészt nem emlékszik hogy jutott haza, másrészt olyanokat mesél, hogy egy 12 évesnek becsületére válna, amit összeökörködnek.
Nagyon tévútra vihet az a felfogás, hogy ha szórakozik és kiengedi a gőzt az bármilyen viszonyban is lenne a házassággal. Ha tiltod és morogsz érte, akkor jó eséllyel szétnyírja a kapcsolatot néhány év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!