Mit gondolnátok, ha megtudnátok, h közeli ismerőseitek lombik módszerrel készülnek babát "készíttetni" maguknak?
Nekünk van több ismerősünk is akiknek csak lombikkal sikerült,a keresztlányunk is lombikos pár héten belül megszületik nagyon drukkolunk nekik:-))
Azért vannak veszélyei is a kezelésnek,de gondolom az orvosod felvilágosított erről is.
Sok sikert,remélem mielőbb sikerül nektek is,és egyáltalán nem kell szerintem emiatt bárkinek is rosszul éreznie magát,erről senki nem tehet ha nem jön össze spontán a baba.
Én, lombikos, őszintén megmondom, nem találkoztam azzal, amitől te tartasz. Mi nem titkolóztunk és senki nem tett egy rossz megjegyzést se.
Ha netán ilyennel találkozol, akkor legalább még egy oldaláról megismered ezeket az embereket... Nem sokat érő emberek lehetnek, akik erre bármilyen megjegyzést tesznek. Légy bátrabb!!!
Nagyon szorítanék,hogy sikerüljön!Nincs csodálatosabb érzés annál,mint mikor ránk mosolyog a gyermekünk!És igenis "életünk értelme",persze ezt csak az érzi így,akinek már van. Nekünk 2 van,úgy kezdtük,hogy 1 mindenáron,utána meg már tesót is akartunk:)Igaz természetes úton lettek,de,ha nem jött volna össze,biztosan "készíttettünk" volna magunknak,hogy a te szavaiddal éljek,büszkén vállaltam volna!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!