Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonytalan vagyok. Mit...

Bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Légyszi irjon az, aki nagy korkülönbséggel él bolodogan.

Figyelt kérdés
A párom és köztem 20 év van, feltettem itt már egy kérdést, de eléggé elbizonytalanito válaszokat kaptam. NAgyon szeretjük egymást, igaz sok ellenzöje van a kapcsolatunknak. Én bizom benne, hogy köztünk ennek ellenére ökökké tart...
2009. jún. 29. 13:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Keresztszüleim között 12 év volt a korkülönbség.Úgy éltek mint a galambok, nagyon szerették egymást,és egyik a másikért tűzbe ment volna.Ne törődj a korkülönbséggel,ha szereted,az a fontos,hogy te boldog legyél.
2009. jún. 29. 16:44
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy pont 20 évvel idősebb vőlegényem (18, 38). Én komolyabb voltam a koromnál, ő meg rugalmas :) Szerettem őt, de az eszemre hallgattam, nem mentem hozzá, és a mai napig úgy gondolom, jól döntöttem. Egész más érdeklődési kör, barátok, stb.
2009. jún. 29. 16:48
 23/30 anonim ***** válasza:
most még jó lehet, de ha a párod megöregszik akkor évtizedekig ápolhatod és készülj fel min!!! 25 év özvegységre. ???
2009. jún. 29. 18:35
 24/30 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez az özvegyes dolog. Komolyan képes lenne valaki azért lemondani egy kapcsolatról, mert a végén meghal majd valamelyikük? És amikor nem csak szimpla szerelemről van szó, hanem amikor tudjátok, hogy ti egymás örök párjai vagytok, egymásnak vagytok teremtve, stb..

Én akkor is összejöttem volna a 23 évvel idősebb párommal, ha tudom, 1 év múlva valamelyikünk meghal. És ő is ugyanígy.

A legjobb dolgok a legnehezebbek. Aki a könnyebb utat választja, az sohasem fogja megélni az igazi jót, boldogságot. De tényleg.

2009. jún. 30. 06:33
 25/30 anonim ***** válasza:
Akiket én ismerek,ott a nő 31 a férfi 46,4 gyerek,ebből 2 közös és a férj kacsintgat kifelé a kapcsolatból a fiatal feleség ellenére,sok neki ennyi gyerek.
2009. jún. 30. 11:02
 26/30 A kérdező kommentje:
én 25, a párom 45
2009. jún. 30. 12:25
 27/30 anonim válasza:

Szia!!!

Én 22 vagyok a párom meg 36 és 2.5 vagyunk együtt!!!

A növérem 28 és a párja 49 10 vannak együtt és van egy 5 éves kislányuk!!!

Anyukám 48 a párja 27 3 éve vannak együtt!!!

Sok mindent okos dolgot lehet ide írni de egy a lényeg hogy kölcsönösen meg van e a szeretet és a bizalom!!!

És még az hogy minden helyzetben fel kell vállalni a másikat és nem szabad a szégyellni!!!

Tudom a társadalmi norma ezeket a kapcsolatokat sok estben elítéli!!

De meg kérdem én az a társadalmi norma ott lesz veled ha magányos leszel mert egy veled egy korú társban csalódtál???

Ja és még annyi amikor én velem egy idős srásokkal jártam max azt tanították hogy hogy igyak drogozzak és mind az első este után ágyba akart vinni!!! Vannak persze kivételek!!!

De a mostani párom fél évet várt rám az első alkalomig!!!

2009. júl. 1. 13:36
 28/30 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2009. júl. 2. 07:33
 29/30 anonim válasza:
Én is most ebben a cipőben járok,mint aki a kérdést feltette.Köztünk 17 év van.És én vagyok az idősebb.Most ott járunk,hogy eltiltották tőlem,mert az anyja megtudta,hogy van egy nője aki az anyja lehetne.Az én Anyám eddig rugalmas volt,de ő is azt mondogatja megint,hogy ez egy beteg dolog. Pedig az összes barátunk elfogadta a mi kapcsolatunkat teljes jogúnak.Miért ennyire kor függő a Társadalom? Miért nem hiszik el,hogy mi Szeretjük egymást úgy,mint bárkimás? Most várunk,hogy egy kicsit kiforrjanak a dolgok. Tudom hülyeség de megfordult a fejünkben,hogy világgá megyünk..
2009. szept. 3. 13:58
 30/30 anonim ***** válasza:
Azt észrevetted, hogy az ide írók többsége még nincs 10 éve házas? Ez, hogy lehet? Csak nem azt, hogy addig nagyrészt nem tart?
2009. szept. 4. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!