Bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Légyszi irjon az, aki nagy korkülönbséggel él bolodogan.
Hülyeség ez az özvegyes dolog. Komolyan képes lenne valaki azért lemondani egy kapcsolatról, mert a végén meghal majd valamelyikük? És amikor nem csak szimpla szerelemről van szó, hanem amikor tudjátok, hogy ti egymás örök párjai vagytok, egymásnak vagytok teremtve, stb..
Én akkor is összejöttem volna a 23 évvel idősebb párommal, ha tudom, 1 év múlva valamelyikünk meghal. És ő is ugyanígy.
A legjobb dolgok a legnehezebbek. Aki a könnyebb utat választja, az sohasem fogja megélni az igazi jót, boldogságot. De tényleg.
Szia!!!
Én 22 vagyok a párom meg 36 és 2.5 vagyunk együtt!!!
A növérem 28 és a párja 49 10 vannak együtt és van egy 5 éves kislányuk!!!
Anyukám 48 a párja 27 3 éve vannak együtt!!!
Sok mindent okos dolgot lehet ide írni de egy a lényeg hogy kölcsönösen meg van e a szeretet és a bizalom!!!
És még az hogy minden helyzetben fel kell vállalni a másikat és nem szabad a szégyellni!!!
Tudom a társadalmi norma ezeket a kapcsolatokat sok estben elítéli!!
De meg kérdem én az a társadalmi norma ott lesz veled ha magányos leszel mert egy veled egy korú társban csalódtál???
Ja és még annyi amikor én velem egy idős srásokkal jártam max azt tanították hogy hogy igyak drogozzak és mind az első este után ágyba akart vinni!!! Vannak persze kivételek!!!
De a mostani párom fél évet várt rám az első alkalomig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!