Bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Légyszi irjon az, aki nagy korkülönbséggel él bolodogan.
Nem akarok okoskodni, de nem csak azokat kéne meghallgatni, akik boldogan élnek. Lehet elmondja majd itt 8-10 olyan nő akinél bejött a nagy korkülönbség, de lehet az ellnekezőjére még több válasz érkezne.
Szerintem a szerelem, szeretet nem mindig elég. Már most bizonytalan vagy, mi lesz később?
Neked megerősítés kell. Íme: a korkülönbség nem befolyásolja a boldogságot. Se a szeretetet. Mindkettő megélhető.
Ami ezeket befolyásolja, az a személyiségünk, a te személyiséged. Bizonytalan vagy, de nem a kapcsolatban, hanem magadban. Ismerd meg magad, fogadd el, hogy szeretheted magad és szerethető vagy. A többi nem számít.
Szia! én 26vagyok, a férjem 41. 4éve vagyunk együtt, 1éve házasok. Soha nem jöttek ki a generációs különbségek. Ő le tudott picit hülyülni hozzám és meg komolyodtam hozzá. Azt mondja, még soha nem volt ennyire szerelmes, és én sem. Imádom őt, bármit megtennék érte, nem csak akkor vagyok a társa ha jól mennek a dolgaink, hanem a bajban is kiállok mellette. Rettenetesen sokat nevetünk, hisz én néha úgy viselkedem mint egy 13éves (de persze nem rossz értelemben viselkedem úgy) és akkor előadom magam neki:-)
Imádom őt, soha nem gondoltam volna, hogy 4év után is lehet vkit szerelemmel szeretni, de bebizonyosodott, h lehet:-) A babát mi csak tervezzük, ő már nagyon szeretne, de én két vetélés után félek egy picit.
A szüleim imádják, a barátaim is, és ő is jobban szereti anyuékat, mint a saját szüleit. Nekünk ebből as szempontból szerencsénk van nagyon. Igaz kicsit vicces mikor anyukámat anyunak hívja, miközben 3évvel fiatalabb nála:-)
Ha tényleg szeretitek egymást, ne foglalkozz a sok rosszakaróval. Az idő úgyis titeket igazol majd. Az a lényeg, hogy Ti boldogok legyetek, más nem számít! A te életed a te döntésed. Ne hagyd, h elrontsák azt ami jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!