Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonytalan vagyok. Mit...

Bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Légyszi irjon az, aki nagy korkülönbséggel él bolodogan.

Figyelt kérdés
A párom és köztem 20 év van, feltettem itt már egy kérdést, de eléggé elbizonytalanito válaszokat kaptam. NAgyon szeretjük egymást, igaz sok ellenzöje van a kapcsolatunknak. Én bizom benne, hogy köztünk ennek ellenére ökökké tart...
2009. jún. 29. 13:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%
Szia!!! Én 28 éves vagyok, és az én párom 36 éves. Nagyon nagyon szeretjük egymást, rettenetesen gyönyörű nő, de mindenek előtt okos, és normális. Nekünk is sok ellenzője volt eleinte, főleg az én szüleim, de amikor elmentünk együtt 1 hétre nyaralni, nagyon megszerették. Nemsokára jön a baba is. :-) 5 éve vagyunk együtt.
2009. jún. 29. 14:01
 2/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem akarok okoskodni, de nem csak azokat kéne meghallgatni, akik boldogan élnek. Lehet elmondja majd itt 8-10 olyan nő akinél bejött a nagy korkülönbség, de lehet az ellnekezőjére még több válasz érkezne.

Szerintem a szerelem, szeretet nem mindig elég. Már most bizonytalan vagy, mi lesz később?

2009. jún. 29. 14:04
 3/30 A kérdező kommentje:
köszi! én lány vagyok, nálunk én vagyok a fiatalabb, a szüleim elfogadják, bár nem repesnek az örömtöl, mások viszont megszolnak, ellenzik. Mi 2 éve vagyunk együtt.
2009. jún. 29. 14:05
 4/30 A kérdező kommentje:
nem a szerelmemben vagyok bizonytalan, hanem érdekel, hogy másoknál ez hogy müködik, vagy épp hogy nem.
2009. jún. 29. 14:06
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Neked megerősítés kell. Íme: a korkülönbség nem befolyásolja a boldogságot. Se a szeretetet. Mindkettő megélhető.

Ami ezeket befolyásolja, az a személyiségünk, a te személyiséged. Bizonytalan vagy, de nem a kapcsolatban, hanem magadban. Ismerd meg magad, fogadd el, hogy szeretheted magad és szerethető vagy. A többi nem számít.

2009. jún. 29. 14:07
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én 26vagyok, a férjem 41. 4éve vagyunk együtt, 1éve házasok. Soha nem jöttek ki a generációs különbségek. Ő le tudott picit hülyülni hozzám és meg komolyodtam hozzá. Azt mondja, még soha nem volt ennyire szerelmes, és én sem. Imádom őt, bármit megtennék érte, nem csak akkor vagyok a társa ha jól mennek a dolgaink, hanem a bajban is kiállok mellette. Rettenetesen sokat nevetünk, hisz én néha úgy viselkedem mint egy 13éves (de persze nem rossz értelemben viselkedem úgy) és akkor előadom magam neki:-)

Imádom őt, soha nem gondoltam volna, hogy 4év után is lehet vkit szerelemmel szeretni, de bebizonyosodott, h lehet:-) A babát mi csak tervezzük, ő már nagyon szeretne, de én két vetélés után félek egy picit.

A szüleim imádják, a barátaim is, és ő is jobban szereti anyuékat, mint a saját szüleit. Nekünk ebből as szempontból szerencsénk van nagyon. Igaz kicsit vicces mikor anyukámat anyunak hívja, miközben 3évvel fiatalabb nála:-)

Ha tényleg szeretitek egymást, ne foglalkozz a sok rosszakaróval. Az idő úgyis titeket igazol majd. Az a lényeg, hogy Ti boldogok legyetek, más nem számít! A te életed a te döntésed. Ne hagyd, h elrontsák azt ami jó!

2009. jún. 29. 14:10
 7/30 A kérdező kommentje:
14:07-es válaszolonak! Igen, talán inább magamban vagyok bizonytalanabb. magamat hogy tudnám jobban megismerni?
2009. jún. 29. 14:12
 8/30 A kérdező kommentje:
14:10! köszi! Sajnos az ö szüei engem látni sem akarnak, még egyszer sem tudtam valük beszélni. Az én szüleim rugalmasabbak.
2009. jún. 29. 14:14
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
14:10-es vagyok. Én is sokáig bizonytalan voltam, sokszor elgondolkoztam azon, hogy basszus, miért nem egy 28éves pasival vagyok (most csak mondtam vmit), meg mi lesz ha gyerekünk lesz és szinte a nagyapja lehetne. De rájöttem, hogy egy csomó idős palinak van kicsi gyereke és tök bodogan élnek. És amikor megkérte a kezem gondolkodás nélkül igent mondtam. Nálam a házasság az szent. A mi családunkban (a tág családban sem) senki nem vált el. Én sem szeretnék, és ő sem. Egész életemben vele szeretnék élni. És napról napra nagyobb a szerelem köztünk:-)
2009. jún. 29. 14:16
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok: Pontosan úgy van, ahogy az előttem szóló leírta. Engem anyuék először hülyének néztek, hogy miért pont egy tőlem idősebb nőt választottam, de azóta az ominózus nyaralás óta imádják. Nálunk is ez van, hogy én komolyodok hozzá, ő meg hülyül hozzám, és tökéletes az összhang. A picit mi sem terveztük, csak úgy jönni szeretne, szerelemből születik majd 2 olyan szülőnek akik nagyon szeretik egymást, akkor miért ne jöhetne. Egyébként meg mindenki azt hiszi, hogy kb. egyidősek vagyunk, mert nyugodtan letagadhatna 10 évet a kedvesem. :-)
2009. jún. 29. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!