Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonytalan vagyok. Mit...

Bizonytalan vagyok. Mit tegyek? Légyszi irjon az, aki nagy korkülönbséggel él bolodogan.

Figyelt kérdés
A párom és köztem 20 év van, feltettem itt már egy kérdést, de eléggé elbizonytalanito válaszokat kaptam. NAgyon szeretjük egymást, igaz sok ellenzöje van a kapcsolatunknak. Én bizom benne, hogy köztünk ennek ellenére ökökké tart...
2009. jún. 29. 13:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig én... mi 4éve vagyunk együtt, az anyukájával egyszer beszéltem telefonon, akkor elhordott mindennek. Soha életemben nem láttam a szüleit, meg sem akartak ismerni. Az esküvőnkre meghívtuk őket, oda sem jöttek el, de még egy képeslapot sem küldtek. Soha nem mondták a szülei, hogy fiam, akkor mutasd már be a feleséged. CSak szapulnak ismeretlenül, én meg már meg sem akarom ismerni őket. Szerencsére nincs ebből vita köztünk.
2009. jún. 29. 14:18
 12/30 anonim ***** válasza:

Szia! Én 22 vagyok, a párom 44, 6 éve vagyunk együtt.. gondolhatod, hogy az elején elég necces volt, és titkolózni kellett kissé, de szerencsére soha senki nem akart beleszólni ebbe a kapcsolatba, és elfogadták a szüleim, barátaim is. És örülök, hogy ez így alakult, mert ő tényleg az én párom, hozzám tartozik, mi ketten vagyunk egyek. És ez legyőzte a korkülönbséget, a 220 km távolságot, és az egyéb személyes gondokat. De ezt mind azt hiszem leírtam a másik kérdésednél.

Szerintem itt tényleg csak a lényeg, hogy ti szeretitek egymást, akarjátok ezt a kapcsolatot, és nagy hülyeséget követnétek el azzal, ha mások miatt érne véget. Szóval hajrá!

2009. jún. 29. 14:20
 13/30 anonim ***** válasza:
Koztem es a parom kozott 17 ev korkulombseg van. 7 eve ismertuk meg egymast, 5 eve lakunk egyutt es 2 eve vagyunk hazasok. Most varjuk elso babankat. Mi is kaptunk az elejen hideget, meleget egyarant de azok az emberek akik igazan szamitottak es szamitanak nekunk megertettek es elfogadtak a helyzetet mert lattak, hogy mennyire szeretjuk egymast. A tobbi ember viszont nem szamit. En nem azert szeretek valakit mert fiatal vagy idos. Hanem azert mert imadom ahogyan ram nevet, tarsak vagyunk mindenben es tudom, hogy barmikor szamithatok ra es persze o is szamithat ram. Barmirol tudunk beszelgetni es biztonsaban erzem magam mellette. Sokszor annyit nevetek vele mint meg soha. :) Es ugyan igy erzenek akkor is ha fiatalabb lenne vagy meg idosebb, mert egyszeruen o az az ember akit imadok. Sok boldogsagot kivanok nektek.
2009. jún. 29. 14:24
 14/30 A kérdező kommentje:
köszi! jo már megnyugtato szavakat is hallani. Az ö szülei is hajthatatlanok, erz bántja is ört sokszor, de nem akarnak látni...
2009. jún. 29. 14:28
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha 20 év van köztetek, akkor bőven elég ha arra gondolsz, hogy egy férfi átlagéletkora 5 évvel kevesebb, mint a nőé. Szóval nagyjából 25 évet fogsz özvegyen tölteni. Jó az neked?

Meg még fogja kívánni a szexet egy ideig, de pont amikor Te a legkívánósabb lennél, őt már nem fogod érdekelni.

2009. jún. 29. 14:41
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem tudom, te hány éves vagy.

Elmesélem az én történetemet is.

17 évesen ismerkedtem meg egy fiúval, aki 12 évvel volt akkor idősebb nálam. 19 évesen hozzámentem feleségül, 21 évesen született egy kisfiúnk. Az évek múlásával kiderült, hogy egyáltalán nem értjük meg egymást, ő nem tudott hozzám "lealacsonyodni" soha nem hülyültünk együtt. Idővel kialakultak a generációs problémák.

Én egy vidám természetű lány vagyok, ő meg csak a munkának élt.

20 év házasság után (addig a gyerek miatt eszembe sem jutott) megismerkedtem egy nálam 1,5 évvel fiatalabb férfival. Általa jöttem rá, hogy milyen egy szerető, összetartó családban élni! Imád engem, és az azóta megszületett kislányunkat, nagyon szereti az első házasságomból született fiamat is.

SŐT! A fiam sokkal szívesebben tölti vele az idejét, mint az apjával. Mert lehet vele beszélgetni, megérti őt, és hasznos tanácsokat tud neki adni.

Összefoglalva: Most még lehet, hogy megértitek egymást, szeretitek egymást, tök jó együtt, de pár év múlva nem biztos, hogy neked jó lesz ez!

2009. jún. 29. 15:01
 17/30 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok, a férjem 53. 4 éve vagyunk együtt, két szép iker kisfiunk van. 2,5 évesek. Amikor a férjem először beszélt rólam az anyukájának, azt mondta, hogy "Nehogy azt hidd fiam, hogy szeret." Azóta sem láttam és nem is akar rólunk tudni. Mi meg jól megvagyunk és nem gondolunk arra, hogy majd mi lesz, ha meghal és egyedül maradok a gyerekekkel és hasonlók. A mának élünk és minden percét élvezzük. Az ellenzőkkel sem törődünk. Akik mellettünk maradtak, elfogadják, hogy ez van és ők az igazi barátok. Boldogok vagyunk.
2009. jún. 29. 15:04
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
A férjem nagynénije most vált el 22 év házasság után, pont 20 év volt köztük. Az ok: mostanra vált előtte nyilvánvalóvá, hogy az a 20 év korkülönbség nem áthidalható, ő még egy pörgős 55 éves nő, aki szeretne még élni, kirándulni, utazgatni, a volt férje viszont egy 75 éves öregúr, aki semmi másra nem vágyik, mint pihenni otthon a TV vagy egy jó könyv előtt. Régebben jól megvoltak, őket is sokan támadták eleinte, de egy 33 éves nőnek és egy 52 éves pasinak lehetnek azonosak a céljai, egyezett az érdeklődési körük, mindketten túl voltak egy házasságon és egymásba habarodtak. Ahogy teltek az évek a nagynéni nem öregedett, fitt volt, csinos, energikus, a férjén viszont meglátszott az idő, 70 éves kora után már a szexre sem volt képes, pedig egy 50-es nőnek erre szüksége van, végül ez lett a legnagyobb probléma köztük. Azóta a nagynéni újra férjhez ment egy vele egy idős pasihoz és olyan szerelmesek, hogy hihetetlen. Ezt csak azért írtam le, mert nekem is az a véleményem, hogy a nagy korkülönbség csak jópár év / 10-20 / múlva okoz gondot egy kapcsolatban, és ha együtt is maradnak, mert tényleg örök szerelem, akkor arra is fel kell készülni, hogy a fiatalabb fél jópár évet egyedül él majd a párja halála után. Persze a szerelemben nincsenek ész érvek és az ember úgyis mindig a szívére fog hallgatni...
2009. jún. 29. 15:11
 19/30 anonim ***** válasza:

Köztünk a párommal ugyancsak 7 év van (én húsz, ő huszonhét), de így is nagyon nehezen fogadtak el a kapcsolatunkat a szülei két éve. Ma már együtt élünk, és elfogadták a helyzetet, ha nehezen is. Csak az bántja már őket, hogy még több évet kell várni az első babóra, mert én tanulok, és dolgozok is még.

Egyébként, ha kíváncsiskodhatok, te hány éves vagy?

2009. jún. 29. 15:18
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan melyik házasulandó meri -főleg a mai világban- azt mondani, hogy a mi házasságunk örökre szól?

És ez független attól, hogy mekkora köztük a korkülönbség. Elválhatnak ezer okból, a tietek ezek közül csak az egyik lehetséges.

Ha innen nézed a dolgot, már nincs is szükséged megerősítésre, amennyiben igazán szeretitek egymást. Örüljetek egymásnak, és éljetek boldogan! Úgyis képtelenség mindenkinek megfelelni.

2009. jún. 29. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!