Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhidegültem a férjemtől, de...

Elhidegültem a férjemtől, de nélküle sem tudom elképzelni, más is van így?

Figyelt kérdés
Így viszont belebetegszem a boldogtalanságba. Nem tanácsot kérek, kommunikálunk, törődünk egymással, mindent megpróbáltunk már. A szülés után kezdődött, de annak lassan 3 éve. Néha egy egy napra fellángol az érzelem, de lassan már viszolygok tőle, emberileg, testileg, mindenhogy. Rettenetes érzés mindkettőnknek. picit kölcsönös is, de ő jobban elvan az "állóvízben", őt nem viseli meg ennyire. Elhagyni, megcsalni ugyanakkor eszemben sincs. Más is van ilyen patt helyzetben?
2012. máj. 25. 13:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
Igen. A gyerek iszonyat módon rombolja a házaséletet. Mire lefektetjük, már elillan az a pici vágy is, ami volt.
2012. máj. 25. 13:20
 2/31 anonim ***** válasza:
61%

Megérdemled.Ha 14évig nem vagy boldog azzal az emberrel akivel élsz akkor minek maradsz vele?Miért szülsz neki gyereket?

Soha nem fogom ezt felfogni,miért jó valakinek boldogtalanságban élni hogyha változtathatna.

2012. máj. 25. 13:25
 3/31 anonim ***** válasza:
14 év?????????????
2012. máj. 25. 13:32
 4/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem már semmi sem tart össze benneteket. Amit érzel, az csak a megszokás... 14 éve ő egy biztos pont az életedben, nyilván már nem tudod nélküle elképzelni a mindennapokat. De ez nem így van, nagyon is tudnál nélküle élni, mi több, valószínűleg a boldogság is rád találna. Szerintem nincs veszíteni valód, vállald a bizonytalant, ha ennyire boldogtalan vagy! Adj esélyt magadnak...
2012. máj. 25. 13:37
 5/31 A kérdező kommentje:
Szerelem, szeretet, összetartozás, szex, és még millió ok... ez megvolt sokáig, ezért maradtunk együtt. Igazán boldog mégsem voltam igaz, de amiatt sosem panaszkodtam, sokkal több volt a jó a kapcsolatunkban. Most is csak egy kedves kommentre válaszoltam ezt. Mostmár buta liba hozzászólásokat nem kommentálom, csak pontozok, pedig sosem szoktam. Szóval más is van így? Ami a kérdés lenne...
2012. máj. 25. 13:38
 6/31 anonim ***** válasza:
40%
Azért az vicces hogy egy ember válaszolt direkt a kérdésedre és lenulláztad.
2012. máj. 25. 13:42
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

Igen, de én már szembenéztem a helyzettel, és szeretnék változtatni rajta. A férjem nem, neki tökéletesen megfelel az állóvíz, néha kikacsintgat, de nem akar változtatni.

Én próbáltam megmenteni a házasságunk, új színt vinni vele, közös programokat, fellobbantani a tüzet, de olyan hideg fogadtatásra találtam, hogy még a maradék érzelem is elmúlt részemről. Aztán bejelentettem, hogy akkor váljunk el - ő nem akar... neki jó ez így....

Én meg lassan beleőrülök...

Egy ideje nyitott kapcsolatban élünk - ami persze neki addig tetszik, amíg az ő szabadságáról van szó, de én nehogy másra merjek nézni, mert hogy képzelem (azzal együtt, hogy ő már több mint egy éve nem ért hozzám, és az én közeledésem is elutasítja). Előbb-utóbb persze válás lesz a vége, ebben biztos vagyok.

Hosszú távon ez a helyzet tarthatatlan, és a gyerek(ek)nek se jó, ha ilyen párkapcsolati mintát látnak.

2012. máj. 25. 13:44
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Na hogy irjam ezt hogy ne legyen sértő..? Ez egy nagy dilemma... megpróbálom aztán leveszel belőle azt amit te akarsz.

Te nem patthelyzetben vagy, te lusta vagy. Ez igy csúnyán hangzik de erről van szó. Fogalmazom finomabban, nincs energiád többre. Gyerek van érthető, ne vedd sértésnek.

Lelépni meló. Megcsalni meló. Mert igenis az. Arra fel kell készülni, azt organizálni kell, ott újra oda kell tenned magad, stb, stb, ez mind-mind meló.

Van aki ezt megteszi, neki ez ennyi melójába kerül. De ő azt mondja megéri mert jobb lesz. Te jelenleg nem mondod ezt, kényelmesebb az állóvíz.

Egyébként egyáltalán nem vagyok annak az egyszerü nézetnek hive hogy mindenképp le kell lépni ilyenkor, sőt, az a meglátásom hogy a következővel is lesz baj. Nem pont ez, lesz más. És minden azután következövel is.

Itt kellene eljöjjön az a pillanat hogy végiggondold vajon a párod ennek az oka vagy te magad?

Ha képes leszel belátni hogy te magad és a partner az életedben egyelőre csak egy csereszabatos dolog, elöbb-utóbb mindegyikel eljutsz erre a pontra, akkor képes leszel már most változtatni, anélkül hogy ebböl a kapcsolatból ki kellene lépj.

2012. máj. 25. 13:45
 9/31 A kérdező kommentje:
Sokkal több tart össze minket, mint a megszokás. Szerintem beleférnek ezek a mélypontok, de attól nem könnyebb átvészelni őket.
2012. máj. 25. 13:45
 10/31 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is ez van 4 éve nincs szex, jól el is hidegültünk emiatt.
2012. máj. 25. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!