Ti mit csináltatok volna, ha anyutok így megszívat?
Figyelt kérdés
Vacsora közben mutatja a sarkát, tök lila. Mondja, hogy valami kórt elkapott, nem tudja mi az. Nincs vérkeringés a sarkában, és tegnap jött ki neki, és elég gyorsan terjed. Pont most tanul sportoktatónak, de azt se tudná megcsinálni. Az emeleten lakik a húgommal, ő apához költözne, mert anya tolókocsiban nem tudná ellátni. Nem tudni meddig fog elterjedni ez az egész, de a sarkát már nem érezni, és le kell vágni. de lehet, hogy a lábára is felmegy, és azt is amputálni kell. Én elkezdtem pityeregni, de nem akartam sírni, mert láttam rajta milyen vidám, és megígértem, hogy segítek, amiben tudok. Aztán a húgom szólt, hogy pityergek, erre anya közlte, hogy csak szórakozott, és megöltelt. És itt sírva fakadtam:D
Valami lila cipőben volt, elkapta az eső, és leézott a szín a cipőjéről. Valamivel visszaszívatom. Nem hinné el. hogy terhes vagyok, vagy hives, mert csak 8.as vagyok. Adjatok tippeket légyszi!:-)
2012. máj. 24. 19:24
13/20 anonim válasza:
Visszaszívatás, jó ötlet. :)
Mondjuk az, hogy kirúgtak a suliból?
2012. máj. 24. 19:37
14/20 A kérdező kommentje:
Kitűnő vagyok. Kicsit gyanús lenne.:D
2012. máj. 24. 20:14
15/20 anonim válasza:
Kend be magad piros festékkel,játszd el,hogy rosszul vagy és mondd azt neki,hogy elgázolt egy kamion.
2012. máj. 24. 20:17
16/20 A kérdező kommentje:
Ez jóóóó.:D
2012. máj. 24. 20:26
17/20 anonim válasza:
Szánalmas dolog más anyját ribancozni szórakozásból.
Kár, hogy csak ennyi sikerélményetek van.
Szívasd vissza valami hülyeséggel. De ne most, várj egy hetet, mert most kilógna a lóláb.
2012. máj. 24. 20:39
18/20 A kérdező kommentje:
A temprea kijön a ruhából? Mert kifestem magam kékre meg lilára, néhány rosszabb ruhámat szétszaggatom, és felrohanok hozzá, hogy megvertek, és még most is üldöznek. Jól hangzik, nem?:-)
2012. máj. 24. 20:41
19/20 anonim válasza:
Hát, ha nem ver péppé, akkor tedd meg ezt:
egy kis zacskóba, amibe a bizsukat rakják, tea füvet tettem és "véletlen" elől hagytam. Apám azt hitte, hogy fű. :D
Persze csak utólag nevetett, de hát na, te is. :D
2012. máj. 24. 21:39
20/20 anonim válasza:
Sminkeld ki magad jó erősen egyik péntek délután, vegyél fel vmi jó ribancos ruhát,meg magassarkút, és közöld vele, hogy márpedig te bulizni mész, és mindjárt itt lesz érted a pasid...:-D
Mikor már teljesen bevette, és már szinte sikerült "meggyőzni", akkor megmondod, nem mész sehova, csak kiváncsi voltál a reakciójára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!