Ti mit csináltatok volna ebben a helyzetben?
Utaztam ma a buszon (távolsági), előttem pár üléssel egy kismama foglalt helyet. Fogalmam sincs hány hónapos lehetett, de már eléggé látszott a hasán, hogy terhes. Az egyik megállónál felszállt egy zsémbes nő és se szó-se beszéd, ráütött a kismama hasára a botjával, hogy adja át neki a helyét. (Volt még hátul szabad ülőhely)
Végül is nem ütött nagyot, csak épp rákoppintott, de mindenki ledöbbent pár pillanatra. Utána szólt neki egy fiatal srác, szintén előröl, hogy "itt a helyem, üljön le ide, nyanya"..
A srác megkérdezte a kismamától, hogy minden rendben van e, ő pedig a helyzethez képest higgadtan mondta, hogy persze.
Ti mit tennétek, ha veletek történt volna meg?? Én biztos nem hagytam volna annyiban..
Lehet bolond volt, azért ez nem egy általános viselkedés.
A kismama reakciójától függ hogyan reagálok.
az öregasszonyok között, de, ez általános viselkedés!
én ugyan nem vagyok terhes, de rám is rám tolakodott egy öregasszony, holott ott nem is ülő, hanem állóhelyért ment a küzdelem, és alig voltak a buszon, de ő az én helyemre akart állni....
Hogy bottal a kismama pocakjára csap, ez egy általános viselkedés?
Értelmezd már helyesen amit irt, pl amit te irtál annak semmi köze nincs ehhez.
az öregasszonyok rosszindulatú, tapló magatartása.
én így értettem, hogy igen, ez általános viselkedés a körükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!