Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek erről anyukám...

Hogyan beszéljek erről anyukámmal?

Figyelt kérdés
Már kezd szőrősödni a hónaljam és engem zavar,és a csajoknak sem jön be,a bajuszom is nő és ez sem túl előnyös,a fanszőrőm is nagyon sűrű ezt is szeretném borotválni,ezeket hogy mondjam el neki?Egyszer leborotváltam a bajuszomat,akkor is kiakadt...15/f

2012. máj. 24. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

A fanszőrzetet azért fazonírozzák vagy borotválják mert esztétikátlan.És mi nők nem egy dzsungelharcossal szeretnénk együtt lenni.

Én sem fogom szőrösre meghagyni az intim régiómat.Mert undorító , gusztustalan és igénytelen.

A hónalj szőrtelenítése meg alap dolog férfiaknál is!

2012. máj. 24. 16:11
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Esztétikátlan a természetes kinézetű*
2012. máj. 24. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Zsebpénzt csak kapsz, nem? Nem olyan drága a borotva, biztos kitelik. Vagy mondhatod anyukádnak, hogy adjon több zsebpénzt. Ha kérdezi, ne a szőrzetedet említsd, csak mondd, hogy most már több pénzre lesz szükséged, hogy barátnőd van (ha nincs, akkor is mondd ezt), szeretnéd meghívni fagyizni, ilyesmi.

Amúgy leszedheted te is géppel pár millisre. Jó, mondjuk ne az apukádét használd. De beruházhatnátok neked is egyre.

2012. máj. 24. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:
15 évesen nagyon remélem, hogy nem kureszra készülsz. De ha tényleg nem akkor majd csak akkor borotváld ha már tényleg oda kerül a sor, mert csak erősödni fog. A többit meg nyugodtan kapd le. És anyukádnak mondd meg, hogy téged ez nagyon zavar.
2012. máj. 24. 16:13
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

8.

Igencsak be tud büdösödni egy szőrös farok még ősztől tavaszig is, pláne nyáron.

2012. máj. 24. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
én meg azt mondom, hogy egy férfi legyen szőrős. számomra az a férfias :) bár a bajuszt valóban hanyagolni kéne :) engem nem zavar, ha ápolt és nem csöpög mindenhonnan az izzadság.
2012. máj. 24. 16:22
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
15. Hagyd csak biztos valami 3. világbeli országból emigrált ide ahol nem ismerik a borotvát és minden ember igénytelen.
2012. máj. 24. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
31%
meg a férfi fanszőrzet borotválásról annyi még, hogy nekem, amikor egy felnőtt pasi borotválja, akkor olyan, mint egy tini, valahogy számomra vicces és ez a jobbik eset :) egyébként ha csak mások miatt akarod, akkor felesleges, mert lesz, akinek így fogsz tetszeni :)
2012. máj. 24. 16:24
 19/21 anonim ***** válasza:
47%

majd rájössz kiscsikó, miért nem érdemes leborotválni a kukidat... XD

én csajokon is rühellem, nem jön be aa pedofiling

2012. máj. 24. 16:45
 20/21 anonim válasza:
90%

15éveseknél nem menő a szakmunkás bajusz >__<

Szerintem borotválhatod, és igen a lányok nem egy 'dzsungel harcossal' szeretnének együtt lenni :'Dd

15/L

2012. máj. 24. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!