Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a húgom itthon...

Normális hogy a húgom itthon állandóan meztelenkedik?

Figyelt kérdés

Bocsi ha rossz kategóriába írok de most így is sietek. A húgom 16 éves kb 2 hónapja szokott rá arra hogy itthon meztelenkedik a házban akár egész nap, már 2 éve meztelenül alszik ha jó idő van, ezzel még nincs is gond, de ha nem megy sehová akkor meztelenül van egész nap. Egyedül az asztalnál hajlandó felvenni egy pólót meg valami gatyát de utána levetkőzik. Ez elég idegesítő mert akárhányszor átjön valamelyik ismerősöm vagy a barátnőm nekem kell résen lennem azért hogy a húgom nehogy egy szál semmibe kijöjjön a szobából és ne okozzon magának kellemetlen élményeket ezért.

Nem tudom hogy ez most egy ilyen időszak nála vagy micsoda de mindig meztelenkedik, amikor hosszabb ideig nem megy sehová. Tegnap délután amint hazajött suliból még be sem ért a szobájába már lekapta a ruháit bevitte a fürdőbe és úgy mászkált a házban. Van hogy az erkélyre is meztelenül megy ki cigarettázni-.- meg az udvarra is, még jó hogy nem látni be olyan könnyen. És egyáltalán nem zavartatja magát. De engem már zavar ez mert oké lány meztelen ezzel nincs gondom, de a húgomról van szó és féltem nehogy valaki idegen meglássa rámásszon mert képes meztelenül ajtót nyitni ezt is már észrevettem, meg ha barátnője jön át akkor is meztelenkedik persze a barátnője nem de engem már zavar a dolog. Mi legyen?

#lánytestvér #meztelenkedés.
2012. máj. 24. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem normális dolog, egyáltalán feltetted már neki a kérdést, hogy miért?

Azt megértem, ha egyedül van és jól akarja érezni magát de, hogy az erkélyre is és az ajtót is ugy nyitja ki, ez nem mindennapi.Valami miatt tiltakozhat!

2012. máj. 24. 13:03
 22/53 anonim ***** válasza:
95%
Én is szoktam meztelenül mászkálni itthon (mert nekem sokkal kényelmesebb), de ha hazajön valaki, akkor felöltözök, és nem tangába... Itt valami többről van szó, mint kényelem, lehet, hogy ő így éli ki a "tiniségét". Esetleg tetszik neki valamelyik barátod és alig várja, hogy meglássa meztelenül. 24N
2012. máj. 24. 15:07
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan szólj rá, hogy Téged zavarba hoz, nem beszélve arról, hogy ha valaki betoppan hozzátok, haverod, barátnőd, vendégek, zavarba hozhatja őket is.

27L

2012. máj. 24. 17:21
 24/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Már kérdeztem tőle hogy ez miért jó így neki meg miért így mászkál szinte mindenhol a házban, de nem mondd semmit csak azt hogy "mert miértne?" Sajnos a szüleimet is zavarja a dolog, mert kitudja hogy mikor ki toppan be hozzánk és nehogy kellemetlen pillanatok legyenek belőle. Azt hogy ő a szobájába mit csinál az teljesen mindegy de ha kijön akkor legalább egy hosszú pólót kapjon magára de erre sem hajlandó. Tegnap is így ment ki az udvarra amikor anyám egyik ismerőse is ott volt és anyám olyan balhét csapott belőle hogy csak zengett az egész ház, de a húgom nagy ívben letojja a dolgot. Sajnos nem tudunk mit kezdeni vele, reméljük kinövi vagy nem tudom. A barátnőm is tett már miatta megjegyzéseket mert a húgom nyitott neki ajtót szintén tegnap délután és had ne mondjam hogyan.
2012. máj. 25. 10:55
 25/53 anonim ***** válasza:
79%

Én is kb. ilyen korba "hülyültem" meg, én nem nőttem ki nálam már kb. 20 éve tart. Ma is amikor csak lehet meztelenül vagyok itthon, az erkélyen a nyaralóban. A szüleim nehezen viselték, hogy a ház egyik témája volt a szép barnára sült seggem, ez abban az időben nagy szenzáció volt. Szerencsére találtam hozzám illő lányt, már 12 éve együtt meztelenkedünk. Jól érezzük magunkat így.

Szerintem hagyd a húgod idővel kiderül csak a dac vagy tényleg a meztelenség utáni igény hajtja. Ha kelletlennek látszó szituáció után sem változik a hozzáállása akkor egy új magyar nudista született.

2012. máj. 25. 11:55
 26/53 anonim ***** válasza:
69%

Köszöntjük a hugodat az Otthon meztelenül mozgalomban.

Ha neki igy jó, tegye.

Meztelenül a legjobb lenni ez tény.

2012. máj. 25. 17:53
 27/53 anonim ***** válasza:
81%
A húgodnak ez egy mániája, vagy kinövi majd, vagy nem. Jó kérdés ez így majd lesz valahogy. Nő létemre én is meztelenkedek itthon persze ha kimegyek a szobámból és itthon vannak a szüleim akkor magamra kapok valamit. Egyszer elkértem a gondnok kulcsát és felmentem a panel tetejére napozni akkor levettem minden ruhámat és ott napoztam meztelenül. plusz tornáztam is már meztelenül itthon egyedül meg ha nincs itthon senki akkor is folyamatosan meztelenkedek. Ezzel nincs baj ha a húgodnak ez a kényelmes had csinálja. Csak azért tiszteljen meg titeket azzal hogy felöltözik a jelenlétetekben.
2012. máj. 25. 22:55
 28/53 anonim válasza:
46%
küldj képet, ha jó csaj :D
2012. aug. 16. 17:21
 29/53 anonim válasza:
54%
Mennék hozzátok látogatóba! Rendszeresen.
2012. szept. 22. 14:22
 30/53 anonim válasza:
68%
Egyszer átmehetek hozzátok? :DD
2013. jan. 30. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!