Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy a húgom itthon...

Normális hogy a húgom itthon állandóan meztelenkedik?

Figyelt kérdés

Bocsi ha rossz kategóriába írok de most így is sietek. A húgom 16 éves kb 2 hónapja szokott rá arra hogy itthon meztelenkedik a házban akár egész nap, már 2 éve meztelenül alszik ha jó idő van, ezzel még nincs is gond, de ha nem megy sehová akkor meztelenül van egész nap. Egyedül az asztalnál hajlandó felvenni egy pólót meg valami gatyát de utána levetkőzik. Ez elég idegesítő mert akárhányszor átjön valamelyik ismerősöm vagy a barátnőm nekem kell résen lennem azért hogy a húgom nehogy egy szál semmibe kijöjjön a szobából és ne okozzon magának kellemetlen élményeket ezért.

Nem tudom hogy ez most egy ilyen időszak nála vagy micsoda de mindig meztelenkedik, amikor hosszabb ideig nem megy sehová. Tegnap délután amint hazajött suliból még be sem ért a szobájába már lekapta a ruháit bevitte a fürdőbe és úgy mászkált a házban. Van hogy az erkélyre is meztelenül megy ki cigarettázni-.- meg az udvarra is, még jó hogy nem látni be olyan könnyen. És egyáltalán nem zavartatja magát. De engem már zavar ez mert oké lány meztelen ezzel nincs gondom, de a húgomról van szó és féltem nehogy valaki idegen meglássa rámásszon mert képes meztelenül ajtót nyitni ezt is már észrevettem, meg ha barátnője jön át akkor is meztelenkedik persze a barátnője nem de engem már zavar a dolog. Mi legyen?

#lánytestvér #meztelenkedés.
2012. máj. 24. 10:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem full komolyan nudista.

Vannak ezzel sokan így.

Vannak olyan családok is akik otthon így mászkálnak.

Hát szívesen bekopognék hozzátok :P

2012. máj. 24. 10:51
 12/53 anonim ***** válasza:
95%
Állítom, h minden testvérnek/családtagnak van valami idegesítő szokása. Próbálj meg beszélni vele, hogy téged zavar a nudizmusa, de ha makacs, nos akkor nem nagyon tehetsz semmit, sajnos.
2012. máj. 24. 10:52
 13/53 anonim ***** válasza:
93%
szüleid mit szólnak?
2012. máj. 24. 10:58
 14/53 anonim ***** válasza:
92%
Már elnézést, de mi abban a nudista, ha valaki otthon mezitelen? A nudista nem otthon ruhátlan, hanem az olyan helyeken, ahol más nudisták is vannak és nyilvánosan. Valamikor otthon mindenki mezitelen, akkor ő éppen alkalmi nudista? Ugyan... A saját lakásában az ember megengedhet magának bizonyos dolgokat, amit máshol nem. Egyszerűen azért, mert úgy kényelmes neki. Másnak ez nem kényelmes, ő meg suhogós melegítőt vesz fel minig otthon és annak örül. Szerintem nem egy katasztrófa, ha valaki otthon meztelenül mászkál, az már problémásabb lenne, ha a közértbe is így menne le. De úgy vélem, itt erről nincs szó.
2012. máj. 24. 11:01
 15/53 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem például gusztustalan, például, ha a konyhában is így járkál valaki, meg úgy általában...De kinek hogy.
2012. máj. 24. 11:03
 16/53 anonim válasza:
92%

Az én 18 éves húgom is meztelenkedik. A Pasim előtt melltartót és tangát hajlandó felvenni.

ordítok vele, hogy visszataszító vagy... De nem lehet rá hatni! Mondjuk nem ez az egyetlen idegesítő dolga. EZ legyen a legkevesebb

2012. máj. 24. 11:24
 17/53 anonim ***** válasza:
98%

Otthon ha egyedül vagyok, vagy kettesben a férjemmel, akkor néha én is bugyiban vagyok nyáron, de ha jön valaki természetes, hogy felöltözöm.

Utcsó azért durva, hogy még a pasid előtt is meztelenkedik. Ez valami lázadás lehet. Ne fogjuk már a melegre. Legközelebb majd tán BKV-n utazik bugyiban, de elég egy kör a nyolckerben és leszokik róla. Én javasolnám próbálja ki.

Lehet csak f@sz hiányuk van.

2012. máj. 24. 11:29
 18/53 anonim válasza:
97%
Szerintem ez nagyon furcsa. Senki előtt nem zavartatja magát? Én is 16 éves vagyok, de biztosan nem mászkálnék meztelenül egész nap a házban, miközben mások is otthon vannak.
2012. máj. 24. 11:32
 19/53 anonim ***** válasza:
90%
Járkálj te is meztelenül, amikor az ő barátnői jönnek át.
2012. máj. 24. 12:23
 20/53 anonim ***** válasza:
50%
Végülis azt akarja hogy akassz be neki
2012. máj. 24. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!