Mit csináljak ha a fiam nem váltja be a hozzá fűzött reményeket?
A fiam orvosnak tanul, de az eredményei gyengék illtve átlagos a teljesítménye.
A férjemmel egy kicsit csalódottak vagyunk mert a férjem az orvosi egyetemet kitüntetéssel végezte, és ma már előadásokat is szokott tartani külföldi egyetemeken.
Sajnos a fiam úgy néz ki, hogy nem igazán ütött az apjára, ezért egy kicsit csalódottak vagyunk.
Mint ahogy a diákoknál is van olyan- a legtöbb-, aki gyűlöli és nem is érti a biológiát, fizikát, kémiát, így a fiadnál is előfordulhat.
A szakmátokból/végzettségetekből már érthető, honnan ez a perverzió de ez akkor is egy elbaltázott lépés volt.
20N
Az "értelmiségi"-nek nevezett szülők a legrosszabbak. Érzelmek nélküli rabszolgahajcsárok, akik tárgynak képzelik a gyereküket. Az én anyám is ilyen volt, de évek óta nem beszélek vele. AZÓTA ÉRZEM EMBERNEK MAGAMAT. A fiadnak is ez kéne. Én meg jobban örültem volna egy négy általánost végzett kedves anyukának, mint ennek a nagyképű, diplomás, velejéig romlott szörnyetegnek, aki nekem jutott.
31/n
Én elhiszem hogy nem kamu...a szüleim is ilyenek...pedig szinte semmi végzettségük , gondolták majd én lesezek a kiugró ami nekik nem sikerült majd nekem....
Sohasem voltam boldog kiegyensúlyozott, egészségesen magabiztos és ez mint kelen ahhoz is hogy munkát találjak...
Ilyen okosan neked kellene megoldanod.
Egyébként teljesen komolyan kérdezem, hogy nem vagy szociopata? Mert hogy a saját gyereked helyébe sem tudod magadat beleképzelni, az nem lehet, ha csak nem vagy beteg.
Ne haragudj, de miért erőltetek a fiatokra olyat, amit nem tud szívből csinálni?Mondd meg mi értelme ennek? Ha olyan okos emberek lennétek, akkor azt belátnátok, hogy csak abból lesz jó szakember, aki szívből tudja azt csinálni, mert érdekli is.
Ezért van ennyi kamuorvos, aki azt se tudja mi a baja a betegnek, s küldözgetik össze-vissza, majd meghal az ember, mert félrekezelik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!