Mit csináljak ha a fiam nem váltja be a hozzá fűzött reményeket?
A fiam orvosnak tanul, de az eredményei gyengék illtve átlagos a teljesítménye.
A férjemmel egy kicsit csalódottak vagyunk mert a férjem az orvosi egyetemet kitüntetéssel végezte, és ma már előadásokat is szokott tartani külföldi egyetemeken.
Sajnos a fiam úgy néz ki, hogy nem igazán ütött az apjára, ezért egy kicsit csalódottak vagyunk.
Cseréld vissza, b+!
Ha ilyen idióta szüleim lettek vna, tuti leköpöm őket.
Fogadjátok el és szeressétek. Mit lehetne tenni?
Ha nem az apjára, akkor biztos rád ütött... :)) (Bocsi, nem lehetett kihagyni!)
Miért kéne az apja nyomdokaiba lépnie?? Ő nem az apja hanem egy másik ember, másmilyen képességekkel és ambíciókkal.
Egyáltalán ő akart orvosira menni vagy ti erőltettétek rá??
Az átlagos teljesítmény megsúgom, nem gyenge.. Ti csak ne várjatok tőle el semmit ezen a téren. Magának tanul, nem nektek.
És akkor mi van ha nem az apjára ütött??
Hála ég az én szüleim engedték, hogy oda menjek ahová akartam és ez az eredményeimen is látszik.
20N
A gyereknek nem a szülei reményeit kell beváltani!
Apám szerette volna, ha matekzseni leszek... nem lettem, sőt, majdnem megbuktam matekból. Iszonyúan éreztem magam, hogy nem tudok neki megfelelni. Aztán elkezdtem azzal foglalkozni, ami engem érdekelt, és már a tanulmányaim alatt azt láttam, hogy az apám elkezdett érdeklődni az iránt, ami engem érdekel, utánaolvasott, kérdezgetett - és ez nekem nagyon jólesett, inspirált. Jelesre diplomáztam, és a mai napig szeretem azt, amit csinálok! És már a matekot sem utálom annyira! :D
Ne tedd tönkre a gyerekedet mert ti elképzelt jövőtöket nem váltja be....
Ő egy külön személy nem várhatod tőle hogy olyan legyen mint te vagy a férjed vagy amilyenek megálmodtátok...
A fiad szeresd annak aki...
Sajnos az én anyukám is ilyen, elképzelte milyen leszek de hát nem úgy sikerült az élet, és most hetente hallgatom hogy mekkorát csalódott bennem pedig nem is ismer...borzalmas érzés, pedig visszafelé is igaz.... ne tedd ezt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!