Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a fiam nem...

Mit csináljak ha a fiam nem váltja be a hozzá fűzött reményeket?

Figyelt kérdés

A fiam orvosnak tanul, de az eredményei gyengék illtve átlagos a teljesítménye.

A férjemmel egy kicsit csalódottak vagyunk mert a férjem az orvosi egyetemet kitüntetéssel végezte, és ma már előadásokat is szokott tartani külföldi egyetemeken.

Sajnos a fiam úgy néz ki, hogy nem igazán ütött az apjára, ezért egy kicsit csalódottak vagyunk.

2012. máj. 23. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
98%

Szegény fiatok...Képzelem milyen önbizalom hiányos, teljesítmény kényszeres, lelki beteg lehet. :/

Az anyámat sosem fogadták el a szülei mert nem olyan lett mint amilyet szerettek volna. Egy középszerű családanya lett, nem pedig világhírű egyetemet végzett zongorista. A saját anyja sem szerette. :( Meg is halt 40 évesen mikor én 15 voltam. Hozzáteszem a nagyszüleim engem sem szeretnek annak aki vagyok, de engem már nem érdekel, engem nem fognak úgy tönkretenni mint anyámat.!!!

2012. máj. 23. 16:04
 12/64 anonim ***** válasza:
98%
hát akkor csak gratulálni tudok. nem lett volna jobb boldognak és sikeresnek látni a saját elképzelésében, mint a ti álmotokat ráerőltetve egy félsikeres embert látni??? lehet, hogy utálja, amit csinál, és a végén ő is csak háziorvos lesz, aki vérnyomást mér. szép kis jövő...szerintem hagyjátok, hagy tanulja, amit akar.
2012. máj. 23. 16:06
 13/64 anonim ***** válasza:
94%

Provokatív kérdés, KAMU.

ELhiszitek, hogy egy házaspár, akinek már nem kicsi gyereke van, apuka orvos, stb., gyakorin kérdezik, hogy mit csináljanak a fiukkal?

2012. máj. 23. 16:06
 14/64 A kérdező kommentje:

"gyakorin kérdezik, hogy mit csináljanak a fiukkal?"

Ilyet te hol olvastál?

Az én kérdésem arról szól, hogyan tegyem túl magamat a csalódottságon.

2012. máj. 23. 16:12
 15/64 anonim ***** válasza:
100%

Hát szégyelld magad nagyon!

Az iránymutatás jó dolog. Az annyit tesz, hogy megismerteted bizonyos dolgokkal nem pedig, hogy LEBESZÉLED róla. Ennek a tetejébe pedig jól tudtátok, hogy a gyermeketek humán beállítottságú/érdeklődésű, erre richtig reál pályára kényszerítettétek. Nemhogy egy olyan TANÁCS-ot adtatok volna, hogy legyen mondjuk történelem tanár vagy valami.

20N

2012. máj. 23. 16:15
 16/64 anonim ***** válasza:
100%

Mondd csak kérdező!

Te beváltottad a szüleid álmát? Mi lett belőled? Egy zsarnok anya..

2012. máj. 23. 16:16
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellett volna életet képzeni neki csak szeretni és támogatni akkor nem fájna neked sem és neki sem....

Most már nem tudsz mit tenni csak hogy minden erőddel támogatod és mellette állsz, a boldogsága kárpótol ha igaz anya vagy...

18/64 anonim ***** válasza:
100%

vágd fel az eredeidet..

Bár én a fiad helyébe biztos már rég megtettem volna,nem bírnám elviselni ha ilyen szüleim lennének!!!

Mennyi gátlás,és önbizalomhiány lehet szegényben,gratulálok hogy sikerült őt teljesen lerombolnotok!

Büszkék lehettek magatokra,ti minta szülők.. Ha ő ilyen beállítottságú el kell fogadnotok és nem rajta kiélni a perverziótokat..

19/64 anonim ***** válasza:
100%

"Az én kérdésem arról szól, hogyan tegyem túl magamat a csalódottságon."

Ugyanúgy ahogy a fiad túltette magát a szülei okozta csalódottságon.

Egyébként kedves kérdező azt már tudjuk, hogy a férjed mit tett le az asztalra. És te? Ha már ilyen elvárásaid vannak...

2012. máj. 23. 16:17
 20/64 A kérdező kommentje:
Nekem biológia-kémia tanári végzettségem van.
2012. máj. 23. 16:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!