Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Válni, vagy menteni, ami...

Válni, vagy menteni, ami menthető?

Figyelt kérdés
Ha a párod többszörösen becsapott, a hátad mögött netes kalandjai vannak (elvileg csak a neten, de ott rendszeresen), nem lehet vele a problémákról normálisan beszélni, mert könnyen leráz, elvicceli. Érdemes küzdeni még? 2 gyerek van, de a bizalom oda.
2012. máj. 23. 13:38
1 2 3
 11/23 Bence_ ***** válasza:

Ez durva!

Azt hittem idegen emberekkel "szórakozik".

Ha erre rá kérdezel, akkor mit mond? Hogy derült ki?

2012. máj. 23. 14:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Küzdeni egy kapcsolatért csakis akkor éri meg, ha mindkét fél küzd, mindkettőnek ugyanolyan fontos. Egy házasságban vannak hullámvölgyek, de ha szeretik és tisztelik egymást a felek, akkor túl tudnak rajta jutni. Jelen esetben a hazugság, a problémák meg nem beszélése azt mutatja, hogy az egyik fél próbál kihátrálni a felelősség alól. Azt kellene tisztáznotok, hogy a férjednek is fontos-e a kapcsolat, a család vagy nem. Ha nem beszéli meg a problémákat, akkor nem lehet neki nagyon fontos. Sajnálom. :(
2012. máj. 23. 14:12
 13/23 A kérdező kommentje:
Bence: heteken át fura volt, csak netezett, ha közeledtem, becsukta a chat ablakot. Bár évekkel korábban elmondta a jelszavát, azelőtt sosem léptem be, de akkor nem bírtam megállni. Amikor elmondtam neki, megígérte, hogy többet nem lesz ilyen. Aztán 3 hónapra rá megint lebukott ugyanezzel az ex-el, még időpontot is egyeztettek. De azóta tudom nem törölt dolgokból, hogy évek óta volt sok más ilyen netes nő is, ismert és ismeretlen is
2012. máj. 23. 14:28
 14/23 A kérdező kommentje:
14:12-es válaszoló: lehet, hogy a lényegre tapintottál.
2012. máj. 23. 14:30
 15/23 A kérdező kommentje:
A kérdést azért tettem fel, mert fizikai megcsalás szinte biztosan nem volt, minden szabad idejét velünk tölti, és a chatelések is csak a netes szexre utaltak. Az hogy én most padlón vagyok, egy dolog. De vajon ilyesmiért megéri felrúgnom egy családot, vagy túl lehet lenni ezen?
2012. máj. 23. 14:35
 16/23 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Már túl vagyok egy váláson, nem ilyen téma volt nálunk, de tudom, hogy mindkettőnek akarnia kell a kapcsolatot ahhoz, hogy sikerüljön megmenteni.
2012. máj. 23. 14:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság, hogy lehet, hogy nem történt fizikai megcsalás, de az én bizalmam bizony a 0-ra redukálódna rögtön, mihelyt megtudnám, hogy a férjem olyat ír egy exbarátnőnek, hogy a nedves micsodájába szeretne lenni.... Még gondolatnak is rossz. Ebben a helyzetben szerintem már mindegy, hogy történt-e fizikálisan megcsalás vagy "csak" így chateltek. :( Itt azt nézd, hogy mennyire tudnál megbízni benne ezek után. Szerintem ha a férjednek alkalma lett volna (vagy lenne) megcsalnia fizikailag, akkor megtenné.
2012. máj. 23. 14:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha a bizalmad sosem áll helyre, akkor nem hinném, hogy érdemes úgy élnetek, mintha minden rendben volna. Az a gyerekeknek sem jó. :(
2012. máj. 23. 14:44
 19/23 A kérdező kommentje:
Nekem az az érzésem, hogy ez neki így kényelmes. Velünk maradni, de közben szórakozni a hátunk mögött.
2012. máj. 23. 14:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Nincs felelősségtudata, önző, kényelmes. Kb. így jellemezném azokból, amiket leírtál. Neked kellene észhez téríteni, mert magától nem fog ezen változtatni, mert ahogy leírtad, ez neki így jó és mivel nincs lelkiismerete, nem is tudja "felfogni", hogy nektek viszont nem jó.
2012. máj. 23. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!