Most lett újrarakva a gépem és ha leakarok tölteni vmit ezt írja ki: C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\Temp nem menthető, mert ismeretlen hiba történt. Próbálja máshová menteni. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 15:19
1/7 anonim válasza:
ha ismeretlen hiba, mi honnan tudjunk segíteni? :)
2/7 A kérdező kommentje:
gondoltam már nektek és volt iilyen és ha megoldottátok akkor hogyan?:D
2010. ápr. 22. 15:24
3/7 anonim válasza:
Az már kritikus ha a windows se tudja a hibáját xD
4/7 A kérdező kommentje:
nem én raktam újra :P
de amióta megcsinálták non sok baja van néha elmegy a net folyton lefagy semmit nem enged telepíteni és letölteni
meg sokszor vmi hibakódot ír ki majd bemásolom :D
2010. ápr. 22. 15:29
5/7 anonim válasza:
Vezérlőpult/rendszer/speciális itt a környezeti változók gombra, majd itt a temp nevű mappa helyét állítsd át valahova máshova (például hozz létre egy temp mappát a C: -n, és állítsd arra az útvonalat).
Konzolba: chkdsk
Lehet, hogy sérült a lemez (fájlrendszer)
Rakd újra az egészet, ha nem találsz más megoldást.
6/7 anonim válasza:
Ez ismerős, amikor a barátom gépét újratette, nem vett észre, hogy az XP telepitője sérült volt. Tedd újra hibátlanról.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi!!!!:D
2010. ápr. 25. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!