Kinek kellene leállítani?
Én azt nem értem, hogy oké, belenéztél a kosárba, láttad mik vannak benne. De honnan tudod, hogy anyósod fizette ki? Mert ez csak sejtés, mivel sógornőd fodrászhoz jár, meg elcse.szi a pénzt......de ez még nem ad elég nyomós bizonyítékot arra, hogy a kólát, chipset, mogyorókrémet nem ő fizette ki! Vagy megkérdezted, hogy ki fizetett a kasszánál? Vagy ha ez az egész még fizetés előtt történt, akkor kilested, hogy ki fizet? Nem értem.......
Lehet hogy nem is sunyított, csak beleképzelted, vagy esetleg a sunyítás oka az volt, hogy nem a sógornődéktől kért, holott a kosár tartalma szerint nekik lett volna miből adni bőven.
Tehát előbb bizonyosodj meg, mert lehet hogy állatira túlreagálod és nem is úgy történt, ahogy te sejted..
Nem tudom, nálunk volt olyan hogy együtt pakoltunk anyukámékkal a kosárba, és utána, a parkolóban, vagy otthon osztottunk, hogy akkor kié mi, és mennyibe került. Mert egyszerűbb volt egyszerre fizetni és utána rendezni.
Ez persze nem mindenkinél így van, csak leírtam, mert ez is előfordulhatott. NEm szabad mindenkiről a legrosszabbat feltételezni. Ha azonban valóban így történt, hogy ő fizetett, akkor azért a férjed helyében számon kérném.
De tényleg: a férjed kérdezzen rá, ez ugyanis eredményre vezethet, ellentétben azzal, hogy gyk-s netes emberek hergelnek téged. Mert az, ha egy meny az anyósra panaszkodik neten, még soha az életben nem oldott meg problémát, ellentétben azzal, ha cselekedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!