Kinek kellene leállítani?
> Anyósom meg a mi félretett pénzünkből jótékonykodik.
A továbbiakban én a helyedben nem adnék neki pénzt.
jjjajjj most gondoljaok be!!Ha nem anyós lenne hanem az anyátok csinálná ezt akkor is ezt mondanátok!!
Évek óta csináljuk ezt a párommal sajnos!!Nincs olyan honap hogy ne adnánk pénzt hol az ö hol az én anyámnak!Soha nem kapjuk vissza egyik részröl sem!Jo igen kulfoldon dolgozunk van is mibol de nem rájuk melozunk!Engem is idegesit hogy soha nem látunk vissze egy forintot sem és mindig azt mondom ez az utolsó de nem tudom megtenni!!Ti sem tudnátok!!És nálunk 40 50 ezrekröl van szo!!Pedig elég jocskán van bevételuk és mégis mionig kell nekik valamire....
megertem, h lazadtok, de gondolkodjatok maskent.
milyen gazdagok vagytok, h adtok, es megtehetitek. es lelkileg meginkabb gazdagok vagytok.
lecci ne vegyetek suket ezoterikus dumanak, de ha jo szivvel adjatok, a sokszorosa jon vissza.
ha meg nem akarjatok, h hulyesegre menjen el, mert sztem valojaban ez duhit titeket, jelentsetek ki, h ok, kerem a szamlat anyuka, majd en befizetem, vagy gyere velunk a boltba, bevasarolunk neked is, stb
Legközelebb kérd el tőle a "számlát", hogy úgyis mész a postára, feladod. Vagy ha valami másra kér menj el vele, vagy vedd meg neki, de én többet készpénzt nem adnék a kezébe.
Az megint más lenne, ha a sogőrnőd személyesen kérne, akkor neked kellene eldöntened adsz-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!