Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek kellene leállítani?

Kinek kellene leállítani?

Figyelt kérdés
Mi más lenn mint Anyós gond...Tegnap reggel kért tőlünk pénzt, történetesen 20e forintot, hogy ki kell fizetnie valami számlát. A félretett pénzünkből odaadtuk neki. Munka után el kellett mennünk bevásárolni a párommal, és találkoztunk anyósommal és sógornőmmel a boltba. Nagyon sunyított, nem tudtam mire vélni a dolgot, mígnem megláttam, hogy miket vásárolt össze, a sógornőmnek vásárolt be, kólát, chipset, mogyorókrémet.. a sógornőmék jóval többet keresnek mint mi, és nem tudja beosztani a pénzét. Anyósom meg a mi félretett pénzünkből jótékonykodik. Azt hittem felrobbanok. És nem ez volt az első eset, most nekem azért kell kuporgatnom, hogy anyósom odaadja a sógornőmnek?
2012. máj. 23. 08:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Én biztosan nem adnék egy fillért sem ezek után.
2012. máj. 23. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Először is visszakérném a 20ast, mondván, hogy nektek is szükségetek van rá, mert bla bla. Ha nem mondtok semmit, akkor nem biztos, hogy visszaadja, ha valami nyomós okot(nem kell igaznak lennie), akkor szerintem vissza fogja. Másrészről többet tuti nem adnék.
2012. máj. 23. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
A férjednek illene...
2012. máj. 23. 09:00
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

> Anyósom meg a mi félretett pénzünkből jótékonykodik.

A továbbiakban én a helyedben nem adnék neki pénzt.

2012. máj. 23. 09:01
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Az a minimum,hogy soha többet nem kapna tőlem egy fillért sem,de még az sem kizárt,hogy mérgemben ott a boltban rögtön kiosztottam volna,hogy a sógornő is hallja.
2012. máj. 23. 09:07
 6/13 anonim ***** válasza:
25%

jjjajjj most gondoljaok be!!Ha nem anyós lenne hanem az anyátok csinálná ezt akkor is ezt mondanátok!!

Évek óta csináljuk ezt a párommal sajnos!!Nincs olyan honap hogy ne adnánk pénzt hol az ö hol az én anyámnak!Soha nem kapjuk vissza egyik részröl sem!Jo igen kulfoldon dolgozunk van is mibol de nem rájuk melozunk!Engem is idegesit hogy soha nem látunk vissze egy forintot sem és mindig azt mondom ez az utolsó de nem tudom megtenni!!Ti sem tudnátok!!És nálunk 40 50 ezrekröl van szo!!Pedig elég jocskán van bevételuk és mégis mionig kell nekik valamire....

2012. máj. 23. 09:43
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
Hát én nem adnék minden hónapban a saját anyámnak sem!Igaz,nálunk a párom anyja az,aki folyton kéreget és inkább az,aki határozottan kijelentette,hogy nem adunk neki pénzt,pedig az ő anyjáról van szó.Rengetegszer kisegítettük anyagilag,de mivel egy lusta nőszemély,aki egész életében munkakerülő,ingyenélő volt,rájöttünk,hogy feneketlen kútba dobáljuk a pénzünket,így beszüntettük a segélyszolgálatot és se az családomnak,se a pároménak nem adunk pénzt!
2012. máj. 23. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

megertem, h lazadtok, de gondolkodjatok maskent.

milyen gazdagok vagytok, h adtok, es megtehetitek. es lelkileg meginkabb gazdagok vagytok.

lecci ne vegyetek suket ezoterikus dumanak, de ha jo szivvel adjatok, a sokszorosa jon vissza.

ha meg nem akarjatok, h hulyesegre menjen el, mert sztem valojaban ez duhit titeket, jelentsetek ki, h ok, kerem a szamlat anyuka, majd en befizetem, vagy gyere velunk a boltba, bevasarolunk neked is, stb

2012. máj. 23. 10:12
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Legközelebb kérd el tőle a "számlát", hogy úgyis mész a postára, feladod. Vagy ha valami másra kér menj el vele, vagy vedd meg neki, de én többet készpénzt nem adnék a kezébe.

Az megint más lenne, ha a sogőrnőd személyesen kérne, akkor neked kellene eldöntened adsz-e vagy sem.

2012. máj. 23. 10:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Anyósomtól nem sajnálnám, volt olyan időszak az életünkben, hogy szinte ő tartott el minket. Leginkább az dühít, hogy mi spórolunk,ahogy csak lehet. A férjemnek 1 hónapja van megint munkája addig az én fizetésemből éltünk. És amit csak lehet otthon megtermelünk, állatot tartunk. A sógornőm meg sz.rik bele az életbe. Állandóan panaszkodik, hogy mennyire nem bírnak kijönni a pénzből (hozzáteszem a bevételük minden hónapban több mint 300e) de hó elején műkörmös, fodrász, kozmetikus el nem maradhatna.
2012. máj. 23. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!