Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet belőlem jó anya, ha...

Lehet belőlem jó anya, ha sose voltam az a gyerekeket körülrajongó típus?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

milyen érdekes hogy mindenki le lett pontozva aki bevallotta hogy nem bírja más gyerekét...

pedig attól még korrekt válaszok voltak

2012. máj. 22. 11:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyerekek nem is arra vágynak,hogy körülrajongják őket.Szeretetet,megértést és biztonságos hátteret kell nekik nyújtani.Amikor megszületik,szeretni fogod benne a párodat,és önmagadat is,mikor kire ismersz rá benne:)
2012. máj. 22. 13:18
 13/16 Bence_ ***** válasza:
Persze.
2012. máj. 22. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Én sem rajongtam körbe más gyerekeket, és nem is agyaltam sokáig, hogy nekem legyen e vagy se.

Mostmár van kettő, és imádom őket, és ők is engem. Vannak nehezebb napok, mikor jó lenne néhány óra pihenő nélkülük, de ez normális szerintem. Ettől még ők a mindeneim, meg nem változtatnám a helyzetet.

Most vigyázok egy kicsire, és igaz alig ismert és én őt, mégis jó érzés, hogy nem fél, nem tart tőlem .

Pedig nem vagyok a szájában nagy mosollyal.

Szerintem sok gyereket épp ez el is taszít, mikor idegenek nyomulnak rájuk.

Lehet belőled jó anya igen !

2012. máj. 22. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Én sem voltam olyan atyalapatyalázós, de a saját gyerek más.
2012. máj. 22. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hiszen józanul állsz hozzá.
2012. máj. 23. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!